HISENSE SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 08.06.2024

0

Aspirantů na výhru v anketě hráč kola je mnoho. Do sestavy kola se dostalo velké množství zajímavých hráčů. Který však podal nejlepší výkon podle vašeho názoru? Hlasujte ve článku níže!

Jiří Holík (Blatnice ‘B”) - Pomohl Blatnici k bodu za remízu proti Podhorácku. Z pozice brankáře vstřelil nádherný gól z přímého kopu.

 

Aleš Sapík (Podhorácko) - Zkušený obránce Podhorácka. Hraje spolehlivě a mužstvo se o něj může opřít.

 

Marek Chalupa (Jakubov) - V zápase proti Koutům svému soupeři moc nedovolil. Bojoval i přes pohodlné vedení Jakubova. Vyhrával důležité souboje.

 

Luboš Vicenik (Želetava “B”) - Pravý obránce Želetavy, který hraje dobře defenzivně. Zapojuje se i do útočné činnosti svého týmu.

 

Martin Ošmera (Heraltice) - Levé křídlo, které podává stabilní výkony. V posledním zápase se trefil hned čtyřikrát. Góly i připravoval.

 

Dominik Havlíček (Stařeč “B”) - Mladý středopolař, který v zápasech odvádí velké množství práce jak směrem dozadu, tak i dopředu.

 

Ondřej Dvořák (Stařeč “B”) - Zkušený ofenzivní záložník ze Starče. Ve šlágru kola pomohl gólem porazit Želetavu.

 

Jaromír Hroch (Heraltice) - Jeden z lídrů Heraltic. V zápase proti oslabené Polici byl hodně vidět. Dvě branky sám vstřelil, další připravil.

 

Jaromír Novák (Jakubov) - Patřil mu zápas s Kouty “B”. Během prvních dvanácti minut završil hattrick, ke kterému přidal ještě další dva góly. Pěti brankami pomohl k demolici soupeře.

 

Pavel Bartoš (Podhorácko) - Vstup do soutěže jako hrom! V sedmnácti letech si zahrál svůj první zápas mezi dospělými a hned vstřelil dvě branky. Velký příslib Podhorácka do budoucna.

 

Tomáš Mahel (Stařeč “B”) - Důležitý žolík Starče. Deset minut před koncem zápasu skóroval a svému týmu pomohl ke třem bodům proti silné Želetavě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2024 07:03 do 12.06.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Kostka

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.