HISENSE SESTAVA KOLA - 27.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 18.05.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Fiala, člen kádru Nelahozevsi, který se svým klubem nastoupil proti soběstačnému celku z Klecan. Nelahozeves zvítězila rozdílem tří zásahů z prvního poločasu, díky kterým získala první jarní tři body a pohodlně si v nevyzpytatelném zápase došla pro výhru. Fiala udržel čisté konto a vždy byl na správném místě, aby zamezil inkasování branky.

Druhým členem sestavy je Chaloupka z Vestce, který se svým klubem zvítězil proti Jinočanům. Chaloupka zaznamenal gólový přínos pro svůj celek, když vstřelil druhou branku hostů v utkání a zajistil tak týmu plný počet bodů.

Dalším článkem v sestavě je Slepička, hráč z Příbrami, který v zápase s Kladnem zvládl vstřelit dvě branky a dosáhl tak se Spartakem na zisk alespoň jednoho bodu do tabulky. Poté, co vstřelil druhý gól domácích v úplném závěru utkání bylo rozhodnuto o tom, že zápas skončí remízou.

Dále tu máme hráče z Nelahozevsi, Kulhánka. Ten se zapsal do tabulky střelců proti Klecanům a i díky němu dokázal tápající celek překonat mírného favorita. Kulhánek mimo vstřelenou branku zaznamenal všestranný výkon, kterým napomohl k největšímu možnému bodovému zisku.

Pojďme se podívat na další hráče. Hájek se svým Sedlcem-Prčicemi porazil slabšího soupeře z Votic rozdílem čtyř branek branek, ke kterým hned ve dvou případech sám herně přispěl. Hájek zvládl vstřelit druhý a třetí gól týmu, přičemž jeho druhý zásah ve výsledku znamenal rozhodující moment celého utkání.

Černý, zástupce Kosoře, pomohl svému týmu k poměrně jasné výhře proti Berounu. Na hřišti byl vidět opravdu hodně. Snažil se zapojovat do útočných pokusů domácích a hned dvakrát z toho tak byla branka, o kterou se sám postaral. Celkově tým vstřelil pět gólů, získal tři body a i dále se pokouší dostat na vyšší místa v tabulce, o nic mu už ale nejde…

Dále tu máme posledního hráče z Nelahozevsi, Buchu, který svým úvodním zásahem výrazným způsobem pomohl klubu k jasné výhře proti Klecanům. I díky jeho aktivitě se Nelahozeves zvládla prosadit hned třikrát, zvládne ale na výhru navázat v následujícím kole? Bucha kromě prvního, rozhodující gólu převedl velmi nadstandartní herní projev.

Valášek z Tuchoměřic předvedl skvělý výkon proti slabšímu Slanému. Zapsal tři góly, herně se podílel i na dalších brankách a opět tak potvrdil svou stabilní kvalitu, kterou velkou mírou pomáhá týmu k dobrým výkonům. I díky němu zvládl druhý klub tabulky zaznamenat hned osm dokonalých zakončení, které skončily gólem. Gratulujeme!

Dále tu máme zástupce z Podlesí, Janderu. Ten naplno projevil své kvality v utkání s Kralupy, když vstřelil pozdní, vyrovnávací gól a i dále se podílel na útočným akcích svého klubu. Poldesí tak získalo alespoň cenný bod a Jandera projevil, že má v sobě velmi dobré fotbalové kvality,

Bohatý, brilantní hráč lídra z Rakovníka, vstřelil hned dvě branky proti nevyzpytatelnému Jílovišti a získal tak pro SK plný počet bodů. Bohatý zaznamenal v těžkém utkání hned dvě branky, které ve výsledku rozhodly o tříbodovém zisku klubu a upevnili ho na pozici první příčky. Bohatý zvládl nejprve skvělou přízemní střelu a poté v závěru doklepnutím do prázdné branky rozhodl o výhře.

Posledním členem naší sestavy je Šahini z Tuchoměřic. Ten se v zápase proti Slanému postaral hned o tři branky, stejně jako Valášek a napomohl tak velmi významným dílem k výhře druhého týmu tabulky. Zvládne ale Šahiniho klub dotáhnout aktuálně vedoucí Rakovník?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2024 05:55 do 22.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.