SESTAVA KOLA - 4.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Čtvrté kolo Okresního přeboru v České Lípě máme za sebou a i v něm jsme se rozhodovali v rozestavení a obsazení sestavy kola. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče kola.

V kase jsme se shodli na Petru Jánském, který podal excelentní výkon jakožto gólman z Kravař.

Obranná čvterice je poskládána z kapitána Rudinského Lukáše, který se projevil jako lodivod s kaptánskou páskou, z Jakuba Kovaleva, který byl klíčovým hráčem při výhře Valtinova. Dvojici doplní Michal Vávra, který si to po nepříliš povedeném jaru vybral a nyní podává solidní výkony a nestárnoucí bijec, kapitán a mazák Martin Hapiák ze Sosnové.

 

Záloha o hráčích Košek - Gorol - Pobjecký

Košek je také z Valtinova, kde nejen on předvedl slušný výkon. Gorol zase nadstandardně makal za Dubici, týmu z vrchu tabulky. No a Ráliš, profilem spíše útočník, zase také skvělým výkonem udržel Dubici na první příčce a proto si zaslouží o hlasování v aknetě.

 

V útoku řádili Vitouš - Benda - Slipčenko

Vitouš se ve 4. kole blýskl hattrickem, kterým sestřelil domácí Žandov. Benda jakožto kapitán Police výkonem dotáhl svůj tým alespoň na penalty, kde sice s týmem padl, ale jeho výkon třeba vypíchnout. A na závěr Robert Slipčenko. Mladík je skutečně jeden z mála, kteří ze současného výběru Sosnové mají tu lepší formu. I přes prohru nad Libchavou předváděl neskutečné nasazení a chtíč, se v zápase prosadit.

 

Hlasovat můžete každou hodinu až do středečních 12:00. Proto neváhejte a hlasujte pro svého favorita, který díky vám vyhraje!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.