HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 26.08.2023

0

Také ve čtvrtém kole jsme mohli vidět několik hattricku. Osmigólovou show na Slovanu, kam přijely nadělovat Křimice, ale i vysoká vítězství Malesic a Žákavy. Opět je z čeho vybírat!

V bráně je zas a znova Petr Bočan z Žákavy. Mladý gólman drží už 270 minut neprůstřelnost. Tentokrát si zuby vylámaly Chlumčany.

Obrannou trojici tvoří levý bek Lub Lukáš Marek - střelec jednoho z gólů při vítězství 4:1 nad Kralovicemi. Druhým obráncem je Radek Hřebík z Křimic, který měl spíše ofenzivní starosti. Na jeden z mnoha gólů nahrál. Posledním do party je Jakub Černý ze Smíchova. Opět skvělý ofenzivní výkon. Jeho náběhy obránci Staňkova zaznamenávali pozdě a Jakub tak mohl skórovat hned dvakrát.

Zálohu načínáme v Kolovči, kde dobrý zápas okořeněný úvodním gólem do sítě Bolevce odehrál Milan Lucák. Prvním ze tří střelců hattricku je Martin Matas z Malesic. Ten nasázel 3 góly do sítě Dobřan, které si odvezly celkem 5 kousků. Třetím hráčem do zálohy je kapitán Sušice Tomáš Klíma, který v jednom z nejvyrovnanějších zápasů kola vstřelil do sítě Horšovského Týna vítězný gól. Posledním hráčem do čtyřčlenné zálohy je Karel Křížek z Lub, který se na vítězství nad Kralovicemi podílel bilancí 1+1.

René Kropáček góly střílet umí. To nám ukázal už v předchozích kolech. Tentokrát to ale pozvedl na další level. Slovanu nasázel za první poločas čtyři góly a poprávu tu má své místo. Jeden by řekl: "Že ho to pořád baví..." Řeč je samozřejmě o Tomáši Nekolovi, který ve třetím zápase ze čtyř nasázel hattrick, když to tentokrát odnesly Chlumčany. Posledním hráčem v sestavě kola je smíchovský Tomáš Knapp, který pomohl porazit Staňkov dvěma vstřelenými góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 18:05 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.