HISENSE SESTAVA KOLA - 29.kolo Olomoucký | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 18.06.2023

0

Máme za sebou poslední 29. kolo Olomouckého krajského přeboru, kde už víme finální pořadí, výsledky, ale co nevíme, tak jsou hráči kola. Všichni se chtěli předvést v posledním hracím víkendu, a udělat si tak pěknou poslední vzpomínku na ročník 2022/2023. Naše redakce vám přináší jedenáctku těch nejlepších uplynulého víkendu. Avšak hráč kola může být jen jeden a s tím nám snad pomůžete vy svým hlasem. Podpořte vašeho oblíbeného hráče.

BRANKÁŘ:

Michal Zapletal (Sokol Konice) - jedné obdržené brance z dorážky sice nezabránil, ale podržel své hráče po celých 90 minut, kdy už žádnou střelu za svoje záda. Bez jeho zákroků by Konice těžko pomýšlela na body.

 

OBRANA:

Tomáš Konečný (TJ Sigma Lutín) - výborný zápas v podání tohoto lutínského hráče. Jeho tým udržel i díky němu čisté konto, což pro ně ve výsledku znamenalo 3 body proti favorizovanému Brodku.

Jakub Ondroušek  (FC Kostelec na Hané) - kostelecký obránce si to poslední kolo udělal pěkné. Nejenže přispěl k čistému kontu, ale také pomohl navýšit skóre svou brankou.

Jan Srdýnko (FK Medlov) - jedním slovem spolehlivost. Ve víkendové demolici Dolan hrál velmi důležitou roli v obranné řadě, přes kterou se Dolany gólově dostaly pouze jednou, ale to nic nemění na jeho skvělém výkonu.

Michal Calábek (FC Želatovice) - želatovický kapitán sice nemohl zabránit inkasování, ale i tak odehrál další opravdu kvalitní utkání. Jako kapitán šel rozhodně svým spoluhráčům vzorem.

 

ZÁLOHA:

Adam Klimeš (SK Lipová) - devatenáctiletý borec původem z prostějovského SK se sice do statistik nezapsal, ale jeho přehled na hřišti a řešení situací bylo tento víkend opravdu vyjímečné. Takřka perfektní výkon.

Michal Škrabal (FC Kostelec na Hané) - jeden z dílků úspěšného posledního utkání, které znamenalo pro Kostelec postup do divize. Druhou brankou utkání uklidnil domácí fanoušky a namířil svoje spoluhráče za třemi body.

Lubomír Pinkava (FK Mohelnice) - v zápase sehrál velmi důležitou roli, když dokázal dát Zábřehu gól do kabiny a do druhého poločasu nastoupil se svým týmem naprosto skvěle. Dvakrát se jim podařilo smazat dvougólový náskok soupeře.

 

ÚTOK:

Tomáš Knebl (FK Medlov) - medlovský sedmnáctiletý útočník byl v posledním kole za hrdinu. Jeho tým dokázal přejet Dolany o pět branek a on sám se na tom podílel hattrickem.

Jiří Ševčík (TJ Jiskra Rapotín) - dát Jeseníku tuto sezónu gól nebyl úplně ten nejlehčí úkol, ale tento zkušený borec vzal mistry útokem a sestřelil je třemi brankami.

Roman Puchr (SK Sulko Zábřeh) - jeho dvě branky znamenaly vždy odskočení na rozdíl dvou branek, ale i tak to na vítězství nestačilo. Ze zápasu si jeho tým odnáší sice jenom bod, ale jeho výkon byl tento víkend famózní.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2023 21:23 do 21.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 23 74:16 63
2 TJ Sokol Bělotín 23 54:23 57
3 TJ Sokol Čechovice 23 42:34 41
4 FC Želatovice 24 52:33 40
5 FK Mohelnice 23 45:39 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Kasal 24
2 Jiří Ševčík 24
3 Aleš Foukal 20
4 Jan Šteigl 19
5 Ondřej Brulík 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 89 50,9% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Venca Likeš 32 44,4% 0
5 Ladislav Beran 26 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku