HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 06.05.2023

0

Česká Fotbalová Liga nám ve skupině A nabídla několik úžasných utkání, ze kterého vzešla jedenáctka borců, kteří se ve 25. kole ukázali v dobrém světle. Však jen pouze jeden může být tím nejlepším hráčem kola, o kterém můžete rozhodnout Vy svým hlasem.

BRANKÁŘ:

Marek Kouba (Bohemians Praha 1905 B) - tento čtyřiadvacetiletý gólman se malém derby blýsknul několika zákroky, které ve výsledku znamenaly alespoň bod pro něj a jeho spoluhráče.

 

OBRANA:

Ondřej Chocholoušek (FK Robstav Přeštice) - kapitán Přeštic se podepsal pod výhru nad Povltavskou Fotbalovou Akademií, která si na něm a jeho parťácích z defenzívy vylámala v závěru zuby, kdy se snažila o obrat. I přes obdržený gól si zde své místo zaslouží.

Václav Heger (FK Robstav Přeštice) - další borec z přeštické obranné řady, který si svou defenzivní činností zajistil místo v sestavě kola.

Jan Martinic (FK Admira Praha) - 40letý kapitán pražské Admiry se pohotově prosadil v pokutovém území a poslal svůj tým do vedení. I když jeho tým nakonec nedokázal zvítězit, tak byl na hřišti dost vidět i přes to, že pro něj zápas skončil v 60. minutě.

 

ZÁLOHA:

Marek Kalousek (FC Písek) - "desítka" z Písku si víkend pěkně zpříjemnila, když se gólem z penalty postaral o srovnání. V samotném závěru zápasu svou další brankou ještě nastartoval svůj tým k honbě za bodem, který se jim proti prvním Domažlicím podařil vybojovat.

Michal Rataj (FK Motorlet Praha) - na konci prvního poločasu svým gólem poslal svůj tým do kabiny za stavu 1:1. Ve druhém dějství ho bylo plné hřiště a přidal i další branku.

Jan Matoušek (Bohemians Praha 1905 B) - opravdu povedený zápas si odehrál tento záložník, který je v Bohemians na hostování ze Slavie Praha. Na hřišti byl vidět a krásnou brankou se postaral o vyrovnání.

Filip Ulman (FK Dukla Praha B) - 19letý mladík sice nezačal zápas od začátku, ale od svého příchodu po poločasové pauze se mu na hřišti dařilo velmi dobře. Dokonce se mu podařilo skórovat a poslat jeho Duklu do vedení, které pro ně bohužel do konce zápasu nevydrželo.

Libor Bastl (SK Dynamo České Budějovice B) - další 19letý hráč, který ve svém mladém věku zahrál nadstandartně. Svou individuální akcí mohl v závěru položit takzvanou "třešničku na dort," když se dostal do zakončení, ale jeho pokus brankou neskončil.

 

ÚTOK:

Daniel Černý (FK Robstav Přeštice) - přeštický kanonýr a také druhý nejlepší střelec ČFL skupiny A v jedné osobě. Proti Povltavské FA si připsal 14. přesný zásah do tabulky střelců.

Daniel Hais (SK Dynamo České Budějovice B) - budějovickému talentu to tento víkend vyšlo náramně. Navázal na rychlý gól svého spoluhráče a dvěma brankami do 22. minuty pojistil Dynamu 3 body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2023 10:00 do 10.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.