Chyběla mi fotbalová kabina, říká o návratu Dvořák z Bíteše

Tomáš Dvořák z Velké Bíteše se rozpovídal o duelu s Třebíčí i nadcházejícím zápase s Budišovem. Dozvíte se i to, co ho přimělo k návratu na zelený pažit a jaká sázka v bítešské kabině probíhá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Díky, bezpochyby mne to nemine. Máme přísné, mnohdy až nelítostné pokladníky, takže ano.
Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?
Nesledoval, ale informace o dvou želízcích v ohni v sestavě se ke mě dostala skrze týmový chat. Počítám, že podpora přišla právě zevnitř týmu, takže ještě jednou děkuji.
O víkendu jste porazili Třebíč. Jak bys zápas popsal?
Anglické počasí, složitý terén, ale vlastně fajn odpoledne. V týdnu jsme se třikrát sešli a dotrénovali se, takže příprava super. Pro mě nemilé překvapení, že HFK hraje tuto soutěž. Na druhou stranu pozitivním překvapením a všechna čest, že stále hraje legenda pan Koníř, v první půlce nejlepší hráč na hřišti. Věřím, že se lidi mohli bavit a bylo na co koukat. Snad pomohl i cirkus, který dorazil do města před Velikonoci, ale není náhodou, že v jednu chvíli běhal po hřišti Kozel, vzdušné souboje ovládal Pelikán a vypustili jsme i koně! Každopádně vyrovnané bojovné utkání se šťastnějším koncem pro domácí, je nejspíš odpovídající popis skutečnosti.
V úvodu jsi otevřel brankou skóre. Jak branka padla?
Z rohu, po nacvičeném signálu. Je třeba vyzdvihnout vytříbenou kopací techniku Jiřího "Odegarda" Ráboně, která byla u obou gólu v první půlce. V týdnu, jsme se standardkám věnovali asi 15minut po jedné z tréninkových jednotek, mám strach co by se mohlo stát kdybychom tomu věnovali víc času.
V dalším kole jedete do Budišova. Co do zápasu čekáš?
Kvalitně nachystané hřiště, hlasité domácí fanoušky, férové rozhodčí a spoustu branek na obou stranách. Je třeba říct, že jsem mizerný tipér, tak snad neprohru domácích?
Zatím sbíráte body jen na domácím pažitu. Čím to je, že se vám venku vůbec nedaří?
Slovy Radka Sňozíka: "Já můžu těžko hodnotit, jestli je to tím, tím, tím... Máme trenéra, ten má na to školy, já mám ho...." Vlastně je to obráceně, snažíme se nalákat co nejvíc fanoušků na domácí utkání a zdá se, že se to pomalu daří. Tvrz Vlkovská! Každopádně, tuším, že poslední kolo hrajeme venku! Probíhá nám interní sázka v kabině, kdy se z nás několik snaží razantně shodit kila. To vše by mělo gradovat posledním venkovním kolem, když vše půjde podle plánu, měli bychom mít několik extrémně ostrých krajů. Nevím, nakolik to pomůže k bodům, ale vidět mě na pozici wingbacka bude určitě zábava.
Od fotbalu jsi si dal čtyři roky pauzu. Co tě loni na jaře přimělo k návratu na zelený pažit?
Vrátili jsme se ženou zpátky do ČR a snad mi i trochu chyběla fotbalová kabina.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Tottenham! Být fanouškem Spurs mě neustále připomíná, jak důležité je pracovat na svoje maximum a neočekávat nazpět vůbec nic.
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
Tvrz Vlkovská v hloubi 90 let. K fotbalu mě přivedl táta a naši obecně, měli jsme super partu s klukama ročníky 88,89.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Radost a trochu i únik od pracovních povinností. Těším se z toho, že máme fajn kabinu a trenéry, kterým na tom záleží a vlastně celkově super zázemí.
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Fandím Vám!
VÝBĚR TOMÁŠE DVOŘÁKA:
Největší kliďas týmu:
Milan "Král Návrší" Smejkal, má neskutečný nadhled nad vším a vždycky.
Největší srdcař týmu:
Honza Jakeš, velkobítešský Gattuso, srdce a snad i plíce středu hřiště <3.
Největší bavič týmu:
Půl na půl, buďto Ondřej nebo Martin, každopádně Švanda!
Nejrychlejší hráč týmu:
Takhle jestli se bavíme o posledním kole, dám sebe. Nicméně v tuto chvíli je v topu Šimončič, Pokorný, Svoboda, Shlaban.. a vůbec zbytek týmu, asi i soutěže.
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Největší "ránu" má bezpochyby Patrik "Pláša" Loup, tam se bojíme, že bude na zápasech zasahovat modní policie.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.