ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátek, nám zkuste o sobě něco říct. Ať Vás všichni lépe poznáme.
František Veselý 31let. Krom fotbalu je můj velký koníček rybolov. Moji super přátele. Ale na prvním miste je samozřejmě moje žena a dvouletý syn.
Byl jste zvolen, jako hráč 17.kola, co na to říkáte?
Samozřejmě mě to těší, ale nejdůležitější pro mě, jsou týmové úspěchy namísto těch individuálních.
Jak by jste popsal Váš poslední výkon v utkání? Co se povedlo a co naopak zase ne? Jestli je i tato volba.
Se svým posledním výkonem jsem spokojen. Hodně tomu pomohl gól hned v začátku utkání, pak už se hraje úplně jinak. S větším klidem.
Jaká je vaše kariéra ve fotbale? Zkuste nám to trošku nastínit
Celá moje ,,kariera" až na dva roky kdy jsem hrál v dorostu za Poděbradsku Bohemku, je spjata s Trnavanem, kde jsem začínal někdy v 5. letech.
Jaké jsou Vaše cíle ve fotbale? Ať už osobní nebo s mužstvem?
V tuhle chvíli je náš největší cíl postoupit zpět do B třídy, kde se chceme udržet a dokázat, že na to bez problému máme. Dále je pro nás důležitý cíl, zajistit aby fotbal v Rožďalovicích fungoval a měl budoucnost. Hodně se teď věnujeme mládežnickým týmům a to že děti v téhle době mají o fotbal stále zájem mi dělá ohromnou radost!
Chybělo trošku štěstí k hattricku, to vás ale krásně doplnil Dominik Hora, co na to říkáte?
Ano klidně to mohl byt hattrick, nebylo to tím ze chybělo štěstí ale že jsem ,,dřevák" a neuklidím míč do brány z malého vápna. Dominik Hora těch gólů dává spousty a už mi to přijde úplně normální. Ale samozřejmě ho musím pochválit, je to nadstandartní hráč a pro nás klíčový. Má až ,, strašidelnou" rychlost a těžko budete hledat rychlejší hráče na této úrovni. Nezávidím obraně soupeřů, já osobně bych ho bránit nechtěl.
Prý byl špatný povrch, jak jste to vnímal Vy?
Ano povrch byl špatný. U nas je to dlouhodoby problem, kor ted po zimě kdy je povrch promaceny a jeste pred nama hral dorost, coz tomu take nepridalo. Samozrejmne jsme vedeli ze povrch nam nedovoli hrat zadny krasny, kombinacni fotbal a podle toho jsme se prizpusobili. Hráli jsme jednoduše bez vymýšlení, což pro diváka nebylo nijak atraktivní, ale pro nás vítězné a to je hlavní.
Jako tým Rožďalovice, jste první v tabulce s krásnými 33 body. Co myslíte, že budete muset udělat pro udržení se nadále jako vítězný tým?
Budeme muset přistupovat ke každému utkání zodpovědně s vědomím že hrajeme o postup. Samozřejmě musíme táhnout za jeden provaz, brát vážně každý trénink a dělat vše na maximum. Máme skvělou partu, jsme spolu i mimo hřiště a skvěle si rozumíme a to je také hrozně důležité.
A poslední otázka. Tuto sobotu hrajete s Litolí, ta je jen bod pod vámi, jak tohle vnímáte? Jak se hlavně připravujete na tento mohu-li říct vyrovnaný zápas?
Vnímám to tak, že je bod pod námi a musíme bezpodmínečně získat tři body. Je to druhé kolo jara, ale přesto si troufám říct, že je to zapas o postup.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.