Petr Sýkora: Je velmi těžké skloubit práci s fotbalem

Hráč kola Petr Sýkora z týmu SK Rožná se stal 1. ketošním vítězem v anketě hráč kola. V rozhovoru jsem tedy proto vyzpovídal nejen o tom, jak je těžké zvádnout práci a fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaká byla Vaše reakce, když jste se dozvěděl, že jste byl vybrán hráčem kola?
O tom, že jsem byl zvolen hráčem uplynulého kola, jsem se dozvěděl z naší společné fotbalové WhatsAppové skupiny, kdy mi bylo sděleno, že náš týmový „výběrčí daní“ Humlík mi to spočítá a budu tak muset do kabiny donést lahvinku něčeho dobrého.
Jak hodnotíte svůj výkon v posledním zápase?
Na zápas jsem se hodně těšil. Byla to změna, po více jak dvouměsíční zimní přípravě strávené v místí tělocvičně opět vyběhnout na přírodní pažit. Co se týče mého výkonu, tak nerad sám sebe hodnotím, zkraje zápasu mi chvilku trvalo, než jsem se do zápasu dostal, ale pak doufám, že se mi to povedlo a něco málo jsem na hřišti předvedl.
Jak jste spokojený na pozici záložníka?
Na pozici středového záložníka se mi hraje velice dobře, i díky tomu, že společně s F. Škutchanem, se kterým zde hraji, víme, co od sebe máme očekávat a v celku dobře se doplňujeme. Občas mi teda připadá, že na středu zálohy hraji sám, protože si často Škuty dle pokynů jednoho z trenérů může hrát, kde chce.
Kde pracujete, popřípadě jak zvládáte kloubit fotbal s prací?
Pracuji u Policie ČR ve Velkém Meziříčí, tudíž směnuji a je celkem náročné skloubit služby společně s tréninky a zápasy.
Stíháte kromě fotbalu i jiné záliby?
Přes léto si kromě fotbalu zajdu občas zahrát tenis a přes zimu hraji v rámci Bystřické hokejové ligy za roženský tým HC Hluší psi. Takže veškeré moje záliby se točí kolem sportu.
Jaké máte další fotbalové plány?
Co se týče společných týmových plánů, tak bych byl rád, kdybychom aktuální postavení v tabulce udrželi co nejdéle a navázali tak na vydařenou podzimní část sezóny. Avšak některým i to přijde málo a často si tak v kabině musíme z úst naše kondičního trenéra vyslechnout, že je to furt málo a že si chce příští sezónu zahrát v Moravských Budějovicích.
Jak se cítíte na hrišti?
Jední slovem, fantasticky!
Co byste vzkázal fanouškům SK Rožná?
Našim fanouškům bych chtěl poděkovat za podporu při domácích zápasech, na kterým dokážou vytvořit neskutečnou atmosféru. Poděkování patří i těm, kteří s námi cestují na venkovní zápasy. Asi ne jeden fanoušek litoval, který nemohl být na venkovním zápase v Jívovím, protože zde jsme předváděli otevřenej fotbal plnej fantastických kombinačních akcí a nádherných fotbalových momentů, pro oko fanouška, jedna velká lahoda.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.