Kdo ví, kde bychom skončili, kdyby nenastaly jisté problémy, po kterých musel klub odhlásit soutěž, mluví o angažmá v Meclově Jan Havlíček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je nejlepší střelec soutěže Jan Havlíček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k nedělnímu zápasu. Hráli jste se Sušicí a potkaly se dva týmy s nejlepší ofenzivou. Bylo to na hřišti znát?
Tak určitě bylo, myslím, že pro diváka to byl hezký zápas, hrálo se nahoru dolů .Sušice od začátku tlačila a vytvářela si mnoho šanci, které naštěstí nedokázala proměnit. Musím vyzdvihnout výkon našeho gólmana, protože plno vyložených gólovek vychytal. Ale i my jsme si vytvářeli plno šanci. Hrozili jsme především z brejků, které jsme i nakonec zvládli proměnit.
Kdyby to někoho minulo, tak jsi s 24 góly suverénně nejlepší střelec 1.A třídy. Nechtěl by sis třeba založit nějaký online kurz "Jak střílet góly" pro ostatní útočníky?
To určitě ne (směje se), myslím, že já mám někdy co dělat, abych trefil bránu, vždy potřebuji mnoho šanci na gól, než se trefim (směje se), důležité je, že ty šance jsou, ale jinak kdyby takový on-line kurz byl, tak se přihlásím (směje se)
Hrál jsi v Domažlicích, Holýšově, Meclově, ve tvém životopise najdeme i Viktorii Plzeň. Jak na tyto čtyři angažmá vzpomínáš?
Ano, opravdu rád vzpomínám na tyto kluby, obzvláště Domažlice jsou moje srdcovka, odehrál jsem tam plno let a poznal plno skvělých lidi a kamarádů, hrál jsem tam od starších žáků až po muže. Mezitím jsem měl možnost vyzkoušet si i ligovou Viktorii Plzeň, která mi dala mnoho zkušeností a díky které jsem si mohl zahrát s velkými týmy v ČR. Jinak na Meclov vzpomínám moc rád, byl to první tým po dlouhém angažmá v Německu. Přišel jsem zpět s tím, že budu zas hrát s kamarády, se kterými jsem hrál v Domažlicích a po dlouhé době si znovu spolu zahrát v kraji. A to se nám náramně dařilo. Kdo ví, kde bychom skončili, kdyby nenastaly jisté problémy, po kterých musel klub odhlásit soutěž.. V Holýšově to byla asi zatím moje nejhorší sezóna, protože jsem tam odehrál jen pár zápasu, jelikož jsem musel jít na operaci a stálo mě to celou sezónu.
Letošní sezóna 1.A třídy je extrémně vyrovnaná a většina týmů má čelo na pár bodů. Myslíš a věříš, že má Horšovský Týn na postup?
Určitě věřím, že máme na to bojovat o první místo. Měli jsme ze začátku sezóny smůlu, potýkali jsme se s mnoha zraněními, až poslední zápas na podzim jsme byli kompletní.. jinak máme natolik kvalitní tým, abychom hráli minimálně kraj. Takže věřím v postup.
Kdyby se postup nepovedl a ty bys dostal nabídku z vyšší soutěže, přemýšlel bys o ní?
Určitě teď o tom nepřemýšlím, soustředím se teď jen na to, abych tým dovedl k postupu. Mám tam skvělé kamarády, spoluhráče a hlavně trenéry a chtěl bych s nimi hrát co nejdéle.
Máš nějaké číslo, na které by ses chtěl, co se vstřelených gólů v této sezóně týče, dostat? Popřípadě padla v kabině nějaká sázka?
(Směje se) Tak myslím, že jsme se o tom po půlce sezóny s někým bavili a já řekl ze srandy, že bych jich mohl ještě 20 dát (směje se). Ale spokojím se i s pár góly. Důležité je, aby byly vítězné a my mohli slavit postup.
Kolik drinků musíš vypít v předvečer zápasu, případně ráno v den zápasu, když se vracíš z baru, abys byl v TOP formě na zápas?
To vám nedokážu říct, kolik jich musím v předvečer vypít, protože si to většinou nepamatuji (směje se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.