Minimálně polovinu hlasů má na svědomí Pavel Grambal, který hlasuje z telefonů rodinných příslušníků a nejspíš i náhodných kolemjdoucích, říká Ladislav Koutek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je autor hattricku z Křimic, Ladislav Koutek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ty jsi odehrál v této sezóně, jestli jsem dobře hledal, pouze 3 zápasy s tím, že jeden z nich bylo 24 minut ve třetím kole proti Spartě Dlouhý Újezd a další dva byly vaše poslední zápasy s Horšovským Týnem a Mochtínem. Jak to, že jsi toho odehrál tak málo?
Těch důvodů je víc. Kluci z týmu měli famózní fazónu a bylo těžké se v takové konkurenci prosadit, trenér si na mě zasedl, protože nesnese, že jsem o metr vyšší a hlavně jsem si šetřil síly na závěrečná kola, kdy už ostatní vyhlíží dokopnou a fotbal je tolik zajímá, to jsem cítil, že mám největší šanci zazářit (směje se). Ale pravý důvod mojí absence na hřišti byl zdravotního rázu. 2 zlomeniny na ruce a výron kotníku v průběhu 3 měsíců mi nedovolily nastoupit dřív.
A teď už je tedy vše v pořádku?
100% to určitě není, ale aspoň zapadám do kabiny, kde jsou tak 2-3 kluci 100% v pořádku, zbytek v různém stádiu rozkladu (směje se).
Teď k tomu, proč jsi v sestavě kola a proč jsi v ní zvítězil. Mochtínu jsi nasázel hattrick v zápase, ve kterém jste remizovali 3:3. Jak bys to utkání zpětně zhodnotil?
Upřímně řečeno, po 3 měsících gaučingu jsem měl nejvíc starostí s tím, abych po 10 minutách nevyplivnul plíce, natož abych hodnotil dění na hřišti. To, že jsem nastřílel hattrick považuji za chybu v Matrixu...a taky svojí drahou chybu (smích). Jinak co se zhodnocení zapasu týče, nejlíp to asi vystihl Pavel Grambal, když ho označil za "Faul na fotbal". Na druhou stranu s tak děravou soupiskou můžeme být rádi, že jsme vůbec nastoupili.
Podruhé za sebou musel nastoupit i trenér Martin Bláha. Proti Horšovskému Týnu zaznamenal 56 minut, v zápase proti Mochtínu přidal celých 90. Říkal jsi, že bys nerad hodnotil dění na hřišti, přes to ale zkus popsat, jak se ti jeho výkony jeví.
Teď jsem se trochu opotil, pocit jako když se přítelkyně zeptá jestli v těch šatech nevypadá tlustá. Ať řeknu cokoliv buď si na jaře nezahraju a nebo budu za vlezprdelku (směje se). Ne ale vážně, když bylo třeba nazul kopačky a řev od lajny vyměnil za souboje u lajny. Takže za mě dobrý. Myslím, že nikdo z nás neodehrál tak, aby mohl na jiného koukat z patra a obecně se to u nás snad ani neděje. Věřím ale, že všichni včetně Blažíse doufáme, že se nám do budoucna podaří podobným situacím předcházet. Snad jsem se vyhnul letící kulce (smích).
Anketu vyhrál už po třetí za sebou hráč Křimic. Čím si to vysvětluješ? Hlasujete v kabině?
V sazebníku pokut máme mimo jiné i zveřejnění fotky nebo článku o hráči. A s blížící se dokopnou se samozřejmě snažíme vybrat co nejvíce na občerstvení. V kabině se samozřejmě hlasuje, ale mám podezření, že minimálně polovinu má na svědomí Pavel Grambal, který hlasuje z telefonů rodinných příslušníků a nejspíš i náhodných kolemjdoucích (smích).
Hlasoval by takhle i kdyby byl v sestavě kola on?
Silně pochybuju, ale my bychom mu jeho laskavost rádi oplatili (smích).
Na týmové skupině máš prý přezdívku "Radim Uzel, střihoruký Edward". Jak to vzniklo?
To ví většinou jen ten, kdo danou přezdívku vymyslí. Edward bude, hádám, odkaz na nedávná zranění ruky a Uzel vznikl tuším při jednom z "teambuildingů" po víc než pár pivech, bohudík detaily spláchl alkohol.
Pro naše dámské publikum. Jsi svobodný nebo šťastně zadaný?
Řekněme, že šťastně svobodný (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.