Chtěli jsme alespoň bod, poodhaluje Vrzal z Koutů

Kouty se po nepovedených zápasech potřebovaly chytit s Měřínem a díky bodu se jim to nakonec povedlo. Jak celý zápas viděl Matěj Vrzal a co ho na fotbale v Koutech baví?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Moc děkuji. Určitě mě nějaký příspěvek nemine ale jelikož se starám o zapisování pokut, tak to určitě nebude tak hrozný (smích).
Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?
O tom, že jsem v sestavě kola jsem se dozvěděl až v úterý během dne, takže jsem o tom hned od začátku nevěděl. Co vím, tak hlasoval hlavně trenér, kluci z kabiny a naši doma.
O víkendu jste remizovali s Měřínem. Jak bys zápas popsal?
Bojovný zápas na těžkém terénu plný soubojů. Docela brzy jsme inkasovali, naštěstí jsme ještě do poločasu srovnali. Celý zápas byl nahoru dolů. Měřín měl dost šancí, my o něco méně, nakonec si ale myslím, že remíza byla spravedlivá.
Po půl hodině jsi vyrovnal. Můžeš nám branku popsat?
Vím, že Kuba Havelka měl balón na rohu vápna, čekal jsem, že dostanu centr na zadní tyč. On si nakonec balon zaseknul a šel do kličky. Střílel na zadní tyč. Já ji po náběhu zavřel a uklidil míč do branky. Kdybych na zadní tyči nezůstal, tak by balon projel a byl by z toho jen odkop
V dalším kole jedete do Nedvědice. Co od zápasu čekáš?
Určitě 3 body. Budeme chtít zvítězit, určitě nás ale nečeká jednoduchý soupeř. Musíme rychle odčinit předchozí ztráty bodů
Po parádním vstupu jste čtyřikrát za sebou nevyhráli. Jak moc je bod s Měřínem důležitý?
Moc důležitý. Po předchozích nezdarech jsme do zápasu šli s tím, že si chceme odnést minimálně bod, což se nám povedlo a doufám, že se nám podaří vrátit se do formy, jakou jsme měli na začátku sezóny.
Jak jsi se dostal z Brtnice do Koutů?
Do Koutů jsem z Brtnice přišel už před 3 lety. V Brtnici většina kluků nedokázala pochopit, že fotbal se nedá hrát bez tréninků. Rozhodnul jsem se, že tam po sezóně skončím. Věděli jsme, že dost kluků jezdí z Brtnice hrát do Koutů. A v té době přicházel Kouty trénovat Petr Munduch. Domluvili jsem se, že mě kluci na pár tréninků vezmou s sebou a uvidíme, jak to celý dopadne. Nakonec jsem v Koutech zůstal a doufám, že to tak ještě nějaký rok zůstane.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Sparta Praha
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
Od mládí mě k tomu vedl táta, který mě později i trénoval. Začínal jsem asi někdy v pěti letech v Brtnici
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Od doby co jsem v Koutech, tak je pro mě fotbal takový odreagování. Je tady super parta, takže člověk vypne, dělá něco pro sebe a ještě se pobaví. Dřív pro mě fotbal bylo 90 minutové běhání za balonem.
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Je to super věc. Člověk má aspoň nějakou informaci, jak vypadaly ostatní zápasy. Přece jen výsledek kolikrát neodpovídá průběhu hry.
VÝBĚR MATĚJE VRZALA:
Největší kliďas týmu:
Filda Coufal a Kuba Nováček
Největší srdcař týmu:
Míra Růžička
Největší bavič týmu:
Milan Parma a Honza Roušar
Nejrychlejší hráč týmu:
Filda Coufal a Kuba Havelka
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Kdysi to byl Mára Dočekal ale teď bych řekl, že je to Kuba Havelka nebo Filda a David Salákovi
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.