ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Přinášíme vám rozhovor s hráčem 9. kola krajského přeboru, Filipem Metelkou. Přečtěte si o tom, s jakými cíli tento moravanský brankář vstupoval do aktuální sezóny, jaký je jeho největší fotbalový úspěch, nebo proti komu z krajského přeboru nastupuje úplně nejraději. Filipovi děkujeme za rozhovor a přejeme spoustu dalších podobných výkonů a čistých kont v dresu Moravan.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste byl fanoušky zvolen jako nejlepší hráč uplynulého kola?
Tak v první řadě jsem to vůbec nečekal, ale udělalo mi to velkou radost.
Očekával jste, že Vás po Vašem výkonu fanoušci takto ocení?
Jak už jsem psal, vůbec jsem to nečekal. Spíš jsem byl rád, že jsme si z venkovního utkání přivezli důležitý bod a nad tímto jsem vůbec nepřemýšlel.
V zápase proti České Třebové jste podal skvělý výkon a zachránil tak svůj tým od prohry. Jak jste celé utkání vnímal z Vašeho pohledu?
Z mého pohledu jsme v České Třebové předvedli dobrý týmový výkon, i přesto, že jsme nakonec přivezli pouze bod. Chtěli jsme hrát ofenzivní fotbal, což se nám dařilo hlavně v první půli, kdy jsme si vytvořili několik dalších šancí, které jsme bohužel neproměnili. Ve druhé půli jsme se snažili udržet vedení 1:0, což se nám nakonec bohužel nepovedlo. I přesto bych řekl, že jsme v České Třebové předvedli kvalitní výkon.
V příštím kole budete s Vaším týmem hostit mužstvo Holic. Jaký očekáváte průběh a výsledek tohoto klání?
Tak samozřejmě jdeme do zápasu s tím, že chceme vyhrát a předvést kvalitní výkon na domácím hřišti. Výsledkově očekávám výhru 2:0 v náš prospěch.
S jakým týmovým a také osobním cílem jste vstupoval do této sezóny?
Tak naším hlavním cílem v této sezóně je se udržet v krajském přeboru a zlepšit se celkově jako tým. Mým osobním cílem bylo odchytat co nejvíce zápasů a co nejvíce pomoct svému týmu. Taky se chci všeobecně zlepšit, protože je furt spousta věcí co zlepšovat.
Máte nějakého oblíbeného soupeře, na kterého se Vám vyloženě daří?
Mezi mé oblíbené soupeře určitě patří týmy z okolí, takže například Holice, Horní Ředice a nebo Pardubičky. A tým, na který by se mi vyloženě dařilo asi ani nemám.
Máte před zápasem nějaký speciální rituál, který se snažíte dodržovat?
Tak určitě mám věci, které když před zápasem neudělám, tak to prostě není ono. Hlavní je pro mě kvalitní protažení a rozcvičení před zápasem.
Jste stále ještě velmi mladý fotbalista, máte nějaký sen či cíl, kterého byste chtěl během své kariéry ještě dosáhnout?
Tak snů a cílů mám hned několik. Mezi ty hlavní, které bych si chtěl opravdu splnit patří určitě to, že bych si chtěl někdy v budoucnu zahrát alespoň divizi.
Jaký největší úspěch se Vám během Vaší dosavadní kariéry povedlo dosáhnout?
Povedlo se nám s dorosteneckým týmem Pardubiček vyhrát krajský přebor dorostu a velkou radost mi udělalo také čtvrté místo v krajském přeboru dorostu s týmem Moravan, protože to byl můj poslední rok v dorostenecké kategorii.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.