Chtěli jsme se pohybovat v jiných patrech tabulky, říká Kopáček z Křižanova

Lukáš Kopáček z Křižanova se o víkendu mohl radovat z vyrovnávací branky v nastaveném čase. Jak je spokojený s dosavadním průběhem sezóny a co očekává od zápasu ve Starči?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Díky. Musím říct, že jsme to právě před chvíli na středečním tréninku řešili s pokladníkem a došli jsme k závěru, že jako první hráč kola z Křižanova dostanu od kluků menší dárek. Tak uvidíme s čím kluci přijdou (smích).
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
Hned v pondělí Martin Petr dával na společnou skupinu odkaz, ale další průběh jsem popravdě moc nesledoval.Tuším, že fanynky už mě posledních cca 15 let nesledují, takže nejspíš kluci z kabiny seděli a ,,cvakali“
O víkendu jste remizovali s Radešínskou Svratkou. Jak bys zápas popsal?
Jak už bylo psáno od kluků v pozápasovém článku. Řekl bych, že prvních patnáct.minut jsme byli lepším týmem, bohužel tak jako v každém našem utkání nedáme šance a pak dostane branku z ho.na. V druhém poločase jsme byli aktivnější a šli jsme si za vyrovnáním. Bod byl asi spravedlivý..
Přispěl jsi k remíze brankou v závěru. Můžeš nám ji popsat?
Začnu asi takhle: hodiny ukazují 14:00 (1 hodina do výkopu) přichází ke mně Tesák (Martin Petr), že právě po šesté volal D.Fendrychovi a telefon mu ani jednou nevzal. Ano, David měl víkendový roadtrip po Evropě a v klidu si ho doma dospával při poslechu MasterChefa. Jemné pohlazení, velký šok a rychlé chystaní na zápas. Čas příchodu do kabiny ukazuje 14:18. Byl to právě David, který se v 90. minutě konečně probudil a zjistil, že už není vedle svého oblíbeného plyšáka a právě zahrává nacvičený signál na Lukáše Lišku, nadýchaný centr a gól po hodně dlouhé době. Konečně (smích).
O víkendu jedete do Starče. Co od zápasu čekáš?
Venkovní zápas, nové benzinky po cestě zpět, 3 body, není co řešit. Navíc budeme bojovat za našeho spoluhráče Tomáše Malce, který si poslední týdny prochází těžkým obdobím a všichni mu chceme věnovat vítězství, aby se z té rýmičky už konečně dostal!! STAY STRONG TOMAS!
Jste spokojeni s dosavadními výkonu po postupu do 1.B třídy?
Spokojeni rozhodně nejsme. V téhle části sezony jsme chtěli být úplně někde jinde. Bodů je ve hře ještě dost, musíme makat, jezdit po zadku a ono to přijde!
Do Křižanova jsi přestoupil z Velké Bíteše. Jak se přestup zrodil?
S klukama jsem byl delší dobu v kontaktu, poslední půlrok ještě jako hráč Bíteše jsem s nimi chodil trénovat. Z Bíteše jsem se pak přestěhoval do Křižanova, narodila se nám dcerka, začali jsme stavět dům a tak nějak to všechno začalo dávat smysl.
Komu fandíš?
Arsenal, po delší době co to můžu v klidu napsat (smích). FC píchlá guma Tomáše Loupa.
Na jakém postu nejraději nastupuješ?
Díky našim hypochondrům hraji pravidelně každý zápas na jiném postu. Stoper, bek a klidně si i zachytám (smích).
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Pro všechny pokladníky super portál (smích), jen tak dál..
VÝBĚR LUKÁŠE KOPÁČKA:
Největší kliďas týmu:
Pepa Milota
Největší srdcař týmu:
Martin Petr
Největší bavič týmu:
Mili Škorpík
Nejrychlejší hráč týmu:
Mili Škorpík
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Mili Škorpík
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.