David Gajdušek: Letní příprava byla z naší strany katastrofální, takže vítězství v prvním kole a o tolik gólů je spíše překvapením

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stál se jím obránce Sokola Mochtín David Gajdušek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se o nominaci do sestavy kola dozvěděl a kdo posílal hlasy?
O nominaci jsem se dozvěděl prvně od vás a kdo posílal hlasy nevím, nejspíše spoluhráči.
V prvním kole jste odehráli zápas proti Lubům, který jste zvládli vítězně 6:2. Jak derby hodnotíte?
Zápas bych zhodnotil velice střízlivě, zejména v prvním poločase jsme měli určité problémy a neprosazovali jsme se jak jsme chtěli. Naopak musím soupeře pochválit, že od posledního zápasu, co jsem je proti nám viděl se velice herně zvedli a jejich fotbalový projev byl daleko lepší. Letní příprava byla z naší strany katastrofální, takže vítězství v prvním kole a o tolik gólů je spíše překvapením.
Ještě k té letní přípravě. Zaslechl jsem, že jste v ní neměli úplně dobré výsledky. Jak to?
Úplně dobré výsledky je špatné slovo. Katastrofální výsledky je to pravé slovo. Důvody jasné, vůbec jsme se nescházeli a netrénovali. Myslím, že přístupem se pohybujeme někde na úrovni okresního přeboru a níže. Na druhou stranu vím, že to není úplně jednoduché z pracovních důvodů a pak jsou dovolené. Prostě letos se to sešlo úplně špatně.
Jaké má Mochtín v této sezóně ambice? Chcete zopakovat páté místo z minulé sezóny nebo míříte ještě výš?
Ambice? Ty ani mít nemůžeme. V současném stavu, co se nacházíme budeme rádi, když se nás nebudou týkat pozice o sestup. Upřímně mám z toho trošičku obavy. Doufám, že se pletu, ale bude to pro nás velice složité.
Na přání jednoho z vašich spoluhráčů prý máte čtenářům vysvětlit, co znamená zkratka KPSKL.
(směje se) Klub přátel slunce a klatovských lázní. Občas chodíme s kamarády na klatovské koupaliště a vymysleli jsme si, že si založíme tento spolek. (směje se) Povinnosti člena: Ve slunečném dni strávit minimálně 7 hodin na přímém slunci.
Prý máte velmi fyzicky i psychicky náročné povolání. Co děláte a jak k tomu zvládáte hrát fotbal?
Jsem učitel na střední škole + Grassroots trenér mládeže fotbalové asociace České republiky pro okres Klatovy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.