Předsezónní rozhovor s trenérem TJ Oldřichovice

Nová sezóna se nezadržitelně blíží a fotbalunas.cz Vám přináší sérii předsezónních rozhovorů se zástupci jednotlivých klubů. Za účastníka 1.B třídy z podhůří Javorového Vrchu nám poskytl rozhovor trenér - Miloš Koloničný z TJ Oldřichovice. V rozhovoru naleznete nejen informace o tom, jaké posily by měly trenéru Koloničnému dorazit, ale i například, jak vidí nově namixovaný soutěžní ročník a kdo z "nováčků" podle něj zabojuje o postup v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
TJ Oldřichovice se v uplynulém ročníku umístily na 6.pozici. Jak Pod Javorovým hodnotíte uplynulý ročník? Převažují spíše pozitiva nebo negativa?
Po nepovedené podzimní části jsme spokojeni, protože jarní část byla pro naše hráče slušná!
V porovnání s umístěním po podzimu jste si lehce polepšili a skončili tedy 6. Jak zásadně podle Vás ovlivnil Váš jarní progres příchod Lukáše Mendroka z Nýdku?
Lukáš Mendrok je nadstandardní hráč v této soutěži,ale mrzí nás, že se potýkal se zdravotními problémy!!
Trošku statistiky. Skóre 41:40 znamená 4.nejhorší útok, ale zároveň 3.nejlepší obrana soutěže v loňském ročníku. Znamená to tedy, že v Oldřichovicích dbáte spíše na precizní obranu a výsledky 1-2:0, než na divočinu v podobě 4:5 atd?
Fotbal v dnešní době je o tom, že všichni hráči se musí naučit i bránit!!! Z toho vycházíme a naše útočná fáze byla žalostná!! Přitom jsme si šance vytvářeli!! Trpíme tím, že jsme měli jen jednoho kvalitního útočníka(Radek Janeček) a nikdo další se k němu nepřipojil. Potřebovali bychom, aby se začali prosazovat i další hráči do ofenzívy!!
Co příprava? Jak probíhá a jaké zápasy jste odehráli a co Vás ještě čeká?
Začali jsme v polovině července a odehráli jsme dvě utkání na turnaji ve Smilovicích. S Vendryní 0 : 0 a s Těrlickem 1922 2:2. Ještě nás čeká jedno utkání s Bystřicí. V době dovolených to jinak nejde dát dohromady!
Jak moc se přes léto změní kádr Oldřichovic? Máte hotové nějaké příchody a odchody?
Z kádru zatím nikdo neodešel (na to máme ještě čas), ale můžeme se těšit na návrat našeho odchovance Jakuba Walka z Českého Těšína a dalším příchodem je Petr Novotný taktéž z Č.Těšína! Oba by měli oživit naší útočnou fázi. Já jim hodně věřím, ale tím je nechci dostat pod tlak.
Jaké máte jako klub ambice do nového ročníku? Proniknout do TOP 5?
Vždy chceme hrát co nejvýše a uděláme pro to vše. Myslím si že do TOP 5 patříme, ale fotbal je někdy nevyzpytatelný!!
V 1.B sk.C došlo k mnoha změnám co se týče klubů. Co čekáte od dosti promíchané soutěže? Přecijen jsou tam i nedávno divizní Dětmarovice či suverén karvinského okresu Baník Orlová doplněn o účastníka loňské 1.A třídy Spartu Dobrou, přeřazený Real Lískovec nebo druhý celek z OP Karviné, a to Slovan Horní Žukov. Tedy změn požehnaně..
Oživení soutěže vítáme! Bude to něco jiného. Všichni hráči i realizační tým včetně našeho vedení se na to těšíme!
První utkání Vás čeká ve Věřňovicích. Docela těžký los pro úvodní kolo. S jakými ambicemi k utkání pojedete?
Vždy máme ambice vyhrát každé utkání. Ale jedeme tam s pokorou!
Podle Vás černý kůň nového ročníku? A vidíte po změnách v soutěži, které nastaly vyloženého odpadlíka odsouzeného k boji o sestup? Tragické Mosty jsou už o patro níž a Loko Petrovice B nepřihlásily tým. Navíc Baška ke konci byla docela nepříjemný soupeř.
Sestup není příjemný pro nikoho a nikomu ho nepřeji. Nevím co čekat od Orlové,Lískovce a Dobré. O postup budou bojovat Věřňovice spolu s Dětmarovicemi. Zatápět jim bude asi Vendryně a určitě někdo další. Co se mi doneslo tak každý oddíl posiluje co mu síly stačí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.