Dalibor Kolbábek nastupuje od dvanácti let na stoperovi !

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy nebo jak jste začal s fotbalem, kdo vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal v sedmi letech v mém rodném a milovaném Věchnově. K fotbalu mě přivedl taťka, který fotbal ve Věchnově proslavil po svém. Některé jeho vlastnosti jsem zdědil.
Na jakém postu nastupujete?
Nastupuju už asi od dvanácti let na stoperovi.
Pamatujete si kdy jste vstřelil svoji první branku?
Svoji první branku si bohužel nevybavuju, ale kdyby jste chtěli vědět jak jsem dal tu poslední, tak to Vám řeknu přesně. (smích).Spíš dostávám neprávem karty než dávám góly. (smích)
Hrál jste za jiný klub než je Věchnov?
Hrál jsem asi 10 let v Nedvědici, kam mě dostal můj STREJDA Milan Neugebauer. Tuhle výhru, stejně jako gól, bych chtěl věnovat hlavně jemu, protože především on mě naučil to, co můžu předvádět na hřišti.
Jak hodnotíte zápas s Bohdalcem?
Ze začátku zápasu jsme se dost hledali a nedokázali jsme si pořádně přihrát. Bohdalec nás možná i přehrával. V 18. minutě jsme dostali gól z rohu a to byl pro nás takový impuls. Hned ve 20. minutě se Onek zorientoval ve vápně a dával na 1:1. Jakmile jsme dali, respektive nám ho daroval soupeř, tak jsme začali být jistější na balónu a snažili jsme se víc kombinovat. Po deseti minutách 2. poločasu Soudy zahrál dokonale roh, kde jsem byl já a díky Kačákovi, který mě na něj poslal jsem dával na 1:3 a už nebylo o čem. V klidu jsme si hráli a a Onek přidal další dva góly.
Byl jste zvolen hráčem 25.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Po dvou týdnech fotbalového půstu se mi ze začátku hůř dýchalo, ale jinak to byl za mě super zápas a bavil jsem se.
Příští kolo vás čeká Jimramov, co od zápasu očekáváte?
Těžký zápas. Jimramov je na jaře najetej a budeme muset bojovat. Ikdyž budeme po zábavě a většina z nás bude víc než dost unavená, tak věřím, že vyhrajeme.
Co říká fotbalu vaše rodina?
My jsme fotbalová rodina. Už děda hrál a jak jsem zmiňoval, tak taťka hrával taky. Můj brácha teď konci za dorost a já se těším na naši spolupráci ve Věchnově za naše áčko (smích) Přítelkyně se na mě prý ráda kouká, když běhám, takže já mám podporu že všech stran.
Oblíbené kluby, kterým fandíte?
Nejblíž mám k Zbrojovce.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Taťka
Oblíbené jídlo co vám nejvíce chutná?
Všechno co si uvařím (smích) Nesnáším kuře na paprice(smích)
Oblíbené pití?
Studenej jablíčkovej džus.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě především odreagování. Sice při zápase klidný nejsem, ale fotbal mi pomáhá odvádět zle myšlenky jinam.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.