Tadeáš Zezula, obránce Slovanu Rosice a HRÁČ 30. KOLA se vyjádřil i k týmovému pokladníkovi: "Náš pokladník dělá svou práci dobře, těšíme se na ukončení sezóny" :)

Slovan Rosice se tři kola před koncem sezóny drží na skvělé páté pozici tabulky MSFL, svým fanouškům dělá radost, a už počtvrté se jeho hráč stal hráčem kola - tentokrát je to obránce Tadeáš Zezula. Tadeáš přispěl v rámci 30. kola svým výkonem v obraně k remíze Rosic 0:0 na hřišti třetího béčka Baníku. Díky za rozhovor a gratulace k ocenění hráče kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tadeáši, nejprve gratulace k hráči kola a první otázkou se zeptám na Tvé hodnocení remízového zápasu na hřišti béčka Baníku?
Díky, musím říct, že se nám zápas povedl hlavně defenzivně, domácí hráči i bez borců z áčka byli běhaví, v zápase dle mého názoru i lepší a bod je pro nás zlatý.
V neděli přivítáte Slovácko B, jak bude vypadat tento zápas?
Béčko Slovácka na nás ztrácí aktuálně bod, takže už kvůli postavení v tabulce chceme zápas vyhrát a pohlídat si naše dosavadní umístění. Vždy jdeme do zápasu s cílem vyhrát, takže se v neděli nic nezmění :)
Do konce sezóny jsou tři kola, co probíráte aktuálně v kabině?
Aktuálním tématem v kabině je volno :), ale týmově chceme určitě udržet páté místo, tím bychom zopakovali nejlepší umístění Rosic v soutěži.
Jak si spokojen v Rosicích?
Asi se budu opakovat, co Ti říkali v předchozích rozhovorech kluci z kabiny :) V Rosicích máme super partu, fajn vedení a tým drží pospolu dlouhodobě bez nějakých větších změn, takže opravdu spokojenost.
Jaký je Tvůj oblíbený soupeř/i v soutěži a z jakého důvodu?
Rád si zahraju ve Znojmě, a to kvůli zázemí, stadionu a to samé mohu říct i o Hlučínu.
Proti jakým týmům naopak nerad hraješ?
Tak to bude asi Vrchovina, Uherský Brod i Otrokovice, kde hrajeme další víkend a ještě nikdy jsem tam nevyhrál, snad se ta šňůra konečně prolomí! :)
Jaký je Tvůj oblíbený klub a hráč?
Jsem fanouškem Chelsea a přiznám se, že oblíbeného hráče úplně nemám. Kromě fotbalu sleduji hodně americký fotbal.
Prozraď nám nějaké zajímavosti z kabiny - kdo je například největší manekýn? :)
Tak manekýnem je určitě Dan Přerovský :). Dále zmíním i pozici pokladníka, kterou vykonává Jirka Koláčný a dělá ji dobře :). Vlastně i díky této anketě přibývají peníze do kasy a máme se na co těšit po konci sezóny :) Ještě bych jmenoval dva "nestárnoucí manekýny" kabiny :), kterými jsou Petr Soustružník - náš třetí brankář, který třeba nějakou minutu ještě letos stihne odchytat a asistent trenéra Petr Malata :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.