Fanoušek Bayernu a HRÁČ 29. KOLA MSFL Antonín Plichta věří, že jeho tým bude ke konci jara pokračovat ve vítězné šňůře!

Antonín Plichta, hráč Velkého Meziříčí, se v rámci 29. kola podílel dvěma góly na výhře svého týmu v Uničově a po právu se stal hráčem kola. Gratulujeme, děkujeme za rozhovor a přejeme ať Ti to střílí i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tondo, gratulace k ocenění hráče kola a i výhře nad Uničovem. Jak zpětně hodnotíš víkendový zápas a vítězství 3:1 na hřišti Uničova, kde jsi zapsal 2+0?
Díky! Byl to vyrovnaný zápas. První branku jsme dostali z penalty, která byla celkem přísná. Druhá půle byla ovlivněna dle mého opět přísným vyloučením domácího hráče, po kterém jsme převzali aktivitu a utkání otočili. Konec zápasu jsme si už pohlídali a zvítězili. Uničov je můj oblíbený soupeř a myslím, že jsem u Uničově ještě neprohrál :)
Ve středu bylo vložené 34. kolo, kdy jste hráli doma s Jihlavou (výhra 4:0). Jak hodnotíš tento zápas?
Od úvodních minut jsme měli hru pod kontrolou a s přehledem zvítězili. Hosté měli v sestavě poměrně dost dorostenců, už asi zkouší hráče na další sezónu a my si ten zápas od začátku do konce pohlídali.
Co očekáváš od nedělního domácího zápasu proti Blansku?
Určitě budeme chtít zvítězit a natáhnout naši vítěznou šňůru na 3 zápasy, což se nám už dlouho nepovedlo. Zároveň se pokusíme zabojovat ještě o osmé místo, ale vzhledem k losu Frýdku-Místku do konce sezóny to bude těžké, zkusíme to :)
Řekni nám něco k Tvé dosavadní kariéře?
Aktuálně končím třetí rok ve Velkém Meziříčí, kde jsem spokojený :) Začínal jsem v Čáslovicích, potom jsem hrál v Havlíčkově Brodě, Staré Říši, kde se mi střelecky dařilo a přestoupil jsem do Velkého Meziříčí.
Kdo dle Tebe vyhraje Ligu Mistrů?
Jsem fanoušek Bayernu, tak škoda, že není ve finále. Dle mého je to 50 na 50, ale spíše se přikláním k výhře Realu.
Sleduješ MS v hokeji, jak dopadneme, cinkne nám medaile?
Určitě, hokej sleduji. Teď bude semifinále s Kanadou těžké, ale věřím, že medaili získáme!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.