Patrik Bajer: Čekám, že Borům oplatíme podzimní porážku a dojdeme si tak pro postup!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již vícekrát, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji. Jen tuším, že toto ocenění již jsem vyhrál potřetí. Poprvé to udělalo asi největší radost, každopádně i teď si toho vážím! Velkou radost z mého vítězství má samozřejmě i náš pokladník Lukáš Kopáček.
Byl jste zvolen hráčem 23.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi poměrně dobře, v utkání jsme od začátku dominovali. Některé souboje mi, ale znepříjemňoval stoper Vojta Dvořák, který z hostujících hráčů hrál asi nejlépe.
Jak hodnotíte derby zápas s Jívovím?
Zasloužené vítězství! Jívoví si nevypracovalo moc akcí, kdy by mohli ohrozit svatyni Jakuba Stupky. Ještě bych ocenil gól Martina Petra, kdy krásnou střelou vymetl šibenici. Dalším zajímavým okamžikem byl padesáti metrový sprint našeho štírka Michala Škorpíky, kdy se na půlce uvolnil, utekl všem protihráčům a nakonec nekompromisně zakončil. Jívoví mělo smůlu, když se jim v prvním poločase zranil Jindřich Horký. Přeju mu ať se dá, co nejdřív dohromady!
Jak jste viděl vaše dvě vstřelené branky?
První branka byla taková šťastná, kdy se od brankáře Jakubce odrazil míč na penaltu přímo ke mně. Takže stačilo trefit zařízení, což se mi naštěstí povedlo. Na druhou branku mi nahrál náš kapitán Dan Uhlíř, kdy mě vyslal sám na brankáře. Jelikož mi samostatné úniky nedělají problém, tak jsem tuto akci s přehledem proměnil.
Jak hodnotíte osobně tuto sezónu?
Myslím, že snad lepší by to ani být nemohlo. Tedy kromě podzimního zápasu s Bory, který se nám nevydařil. Na čem by se dalo zapracovat je hra v domácím prostředí, kde se nám vůbec nevede hrát to, co chceme.
V neděli vás čekají právě Bory, co od zápasu očekáváte?
Čekám, že Borům oplatíme podzimní porážku a dojdeme si tak pro postup už teď. Problémy by nám mohla dělat pouť, která teď bude v Křižanově. Předpokládám ale, že k tomu všichni přistoupí zodpovědně a nejdéle v 10 budou doma. (To platí i pro tebe Láďo!) Životosprávu na pouti si pohlídá matador Roman Navrátil.
Jste zatím první a když uhrajete bod postupujete do kraje. Povede se vám to již v tomto zápase?
Myslím, že tento poslední těžký krok zvládneme a si pořádně si užijeme oslavy!
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Díky fotbalu mám spoustu super momentů! Dva, které bych zmínil jsou vítězství okresního přeboru s dorostem před čtyřmi lety. Druhým je letošní soustředění v Bystřici nad Pernštejnem. Kde jsme kvalitně potrénovali, odehráli přípravné utkání a naladili formu na jarní část sezóny. Zvláště bych ze soustředění vyzdvihnul výkony spoluhráčů Tomáše Malce a Lukáše Halámka. Zvláště druhý jmenovaný byl po tréninku, tak vyčerpán, že mu občas nebylo ani rozumět.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem za hlasy! Opravdu si toho cením a jelikož jsme tým, bylo by fér, kdyby všichni spoluhráči, kteří byli zmínění v rozhovoru také něco přispěli do týmové kasy nebo ledničky.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.