Tomáš Hille: Do Radostína si jedeme pro tři body!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již jednou hráče kola, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji, to se takhle asi nedá říct. Nevím kterého si cením více ale rozhodně je to fajn. Je hezké vidět že tam neběhám úplně zbytečně.
Byl jste zvolen hráčem 20.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Byl to pro mě jeden z lepších zápasů, jelikož se mi nějakým způsobem povedlo nahrát na gól a pak dokonce i jeden vstřelit což se nestává zas tak často. Místo zraněného Vény za mnou byl na postu obrany Vonďa s kterým jsem toto hrával neposledy před ňákou tou dobou, tak jsem byl ze začátku nervozní jak to bude vypadat ale zvládli jsme to dobře. Celkově bylo vidět na celém týmu jak maká a že si jdeme pro výhru. Takže za mě spokojenost.
Jak hodnotíte zápas s O.Bítýškou?
Po sérii těžších zápasů proti vršku tabulky to byl „lehčí“ zápas, ve kterém jsme chtěli rozhodně urvat body. Hned ze začátku jsme měli štěstí, když Čermi dokázal dokutálet míč do brány a tím nás dostat do vedení již ve 3. minutě. Potom všichni kluci ukázali že chceme vyhrát a i přes snahu hostů se nám to povedlo.
Jak jste viděl váš vstřelený gól?
Ani vlastně nevím. Už jsem se po akci chtěl vrátit zpět na půlku ale nejdnou na mě letěl balón tak jsem do něj zkusil kopnout a překvapivě letěl na bránu. S nutnou dávkou štěstí skončila střela po pár odrazech gólem.
V neděli vás čeká Radostín, co od zápasu očekáváte?
Rozhodně si pojedeme pro 3. body. Radostín je v tabulce kousek nad námi takže očekávám dobrý fotbal. Bude padat hodně gólů. Tak snad budou padat do jejich branky.
Na jaký zápas se do konce sezóny v soutěži nejvíce těšíte?
Neřekl bych že se těším ale určitě bude zajímavý zápas proti Bystřici. Myslím že s nimi odehrajeme kvalitní zápas. Bude se odehrávat u nás na domácí půdě tak budeme určitě chtít urvat body.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Asi nedokážu říct, který by mohl být nejlepší. Ale bude k nim patřit gól z tohoto zápasu, protože se mi to nestává moc často (spíš vůbec). Ještě mi udělal radost náš další sváteční střelec Fanda Šmerda, který se také konečně prosadil.
Kdo myslíte,že vyhraje ligu Plzeň nebo Slávia?
Já fotbal moc nesleduji. Baví mě ho hrát ale koukat se na to, to už není nic moc pro mě.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.