Daniel Uhlíř: Těším se na zápas v Borech, máme jim co vracet!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již jednou hráče kola, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Vážím si tohoto ocenění vždy. Možná teď trochu více, zatím je to vynikající sezóna.
Byl jste zvolen hráčem 19.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Jelikož jsem dost nachlazený a trenér mě postavil na kraj zálohy, čekal jsem po 30 minutách žádost o střídání. Překvapivě, bylo to právě naopak a řekl bych, že zápas se mi hodně podařil.(Smích)
Jak hodnotíte zápas s Vírem?
Věděli jsme už od zápasu z podzimu, že to nebude nic jednoduchého. Líbí se mi, že Vír se snaží hrát fotbal za jakéhokoliv stavu. Každopádně po červené kartě se ukázala síla našeho týmu a zápas jsme s přehledem zvládli.
Jak jste viděl vaše dvě vstřelené branky?
Tady musím poděkovat hlavně trenérovi, kdyby nevystřídal Kopca(Lukáš Kopáček) tak by tyto góly dal on.(Smích) Jinak moje góly byly jednoduché. Při prvním přeletěl výborný roh od Frndy(David Fendrych) až na zadní tyč a tam jsem to uklidil do brány. Druhý byl také po rohu, ten už se mu vůbec nepovedl, ale balón prošel malým vápnem po zemi a na zadní jsem znovu nemohl zaváhat.
V sobotu vás čeká Štěpánov, co od zápasu očekáváte?
Štěpánov má vždy výsledky, jak na houpačce. Nesmíme nic podcenit a jít do toho na 100%. Očekávám, že se prosadí mlčící střelec Martin Petr.(Smích)
V tabulce jste zatím ve vedení, jak jste zatím spokojeni s průběhem soutěže?
S průběhem sezóny jsme nadmíru spokojeni, ale pouze bodově. Některé výkony našemu postavení neodpovídají. Co nás mrzí nejvíce, je zápas s Bory, tam jsme to neustáli hlavně v hlavách.
Na jaký zápas se do konce soutěže nejvíce těšíte?
Těším se na každý zápas. Do konce sezóny budou asi dva, na které více. První bude v Doubravníku, kam nás dodávkou odveze náš miláček(krajní bek-Laďa Anděl). Kdo někdy zažil jízdu s ním tak chápe. (Smích) A potom to bude samozřejmě zápas v Borech. Máme jim co vracet a věřím, že to bude pastva pro oči každého diváka!!
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Těch momentů bude asi více. Ať už v žákách ve Velkém Meziříčí, tak v rodném Křižanově. Zatím bych asi vypíchl první zápas v základní sestavě našeho A týmu. Na ten nezapomenu do konce života. To jsme tehdy ještě v A.třídě rozsekali tým Telče 1:0.(Smích)
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.