Po výhře v Třebíči jsme Bohdalov trochu podcenili, myslí si Christian z Nedvědice

Nedvědický defenzivní štít Tomáš Christian hovoří o těžkém duelu s Bohdalovem. Dozvíte se i to, jaké měl dojmy po výhře nad třebíčskou FŠ a co ho dovedlo do Nedvědice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Budeš muset vložit něco do kasy?
Díky moc. Tak určitě, nějakou tu dobrotu budu muset věnovat.
Kdo ti poslal nejvíce hlasů? Sledoval jsi hlasování?
Na hlasování jsem za celou dobu kouknul asi dvakrát. Ale sledovali ho za mě dost asi ostatní. Naštěstí mám dost známých a kamarádů, kteří mi hlasy posílali, a to rozhodlo… i když ne všechny to očividně podle komentáře potěšilo.
O víkendu jste porazili Bohdalov. Jak bys zápas popsal?
Zápas asi nebyl divácky moc atraktivní, a to hlavně kvůli silnému větru. První půli jsme hráli po větru a chtěli jsme dát do poločasu alespoň nějaký ten gól, ale vůbec jsme se nedrželi toho, co jsme si před zápasem řekli a celá první půlka byla vlastně nakopávaná a dost rozkouskovaná. Druhou polovinu jsme se už trochu probrali a začali hrát víc po zemi a rozhodli jsme dvěma góly. Zápas jsme si pak celkem v klidu pohlídali.
V dalším kole jedete do Jaroměřic. Co od zápasu čekáš?
Na podzim to byl vlastně jediný soupeř, kterého jsme dokázali výsledkově jasně přehrát, a doufám, že tomu nebude jinak ani tentokrát. Snad potvrdíme naši jarní formu a Martin Vašíček přidá minimálně hattrick (smích).
Po střeleckých hodech jste se s Bohdalovem tak neprosazovali. Proč?
Prostě jsme nedokázali hru uklidnit a hráli jsme “nakopávanou” (hlavně teda první půlku), což nám moc nesedí. Do žádných vyložených šancí jsme se vlastně ani nedostávali (a když už, tak nás zradil nevyzpytatelný nedvědický terén), takže to tentokrát ani nemůžeme svést na neschopnost našich útočníků v zakončení.
Jak vám bylo poté, co jste jako jediní porazili třebíčskou FŠ?
Jeli jsme do Třebíče s dobrou náladou po předchozích v klidu vyhraných zápasech a doufali jsme v alespoň remízu. Musím uznat, že Třebíč je herně vážně trochu jinde (hlavně teda v podzimní části), ale my jsme to vynahradili svojí bojovností a znamenitým výkonem stopera V. Štefky. Asi za všechny můžu říct, že to byl super zápas, kterému nepřidal snad jen výkon rozhodčích, a dost nás nabudil. Zároveň jsme ale potom, co jsme se v Třebíči namlsali, soupeře teď i trochu podcenili.
Co tě dovedlo do Nedvědice?
Do Nedvědice mě přivedli kluci, se kterýma jezdíme v létě na turnaje v malé kopané a jsem za to rád. Partu teď máme super, zejména po vydařeném soustředění, kde nám k týmové taktice a zejména morálce pomohla i fotbalová exkurze do břeclavského regionu.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Fatipy Group pod vedením Ládi Tvrdého (smích). Ne, asi nejsem „zarytej fanoušek“ jednoho klubu. Rád si prostě pustím v televizi kvalitní fotbal a je mi tak nějak jedno, kdo zrovna hraje.
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
Už ani nevím kolik mi bylo let, ale bylo to v přípravce na Moravci a k fotbalu mě, stejně jako asi většinu kluků, přivedl taťka, se kterým jsem si chodil kopat úplně od mala a vděčím mu za to.
Na jakém postu nejraději nastupuješ?
Nejraději nastupuju na postu defenzivního záložníka, což teď i tak nějak sedí a rád nechávám prostor pro středového kolegu P. Humpolu tak, aby mohl kouzlit vepředu a rozvíjet svoji kreativitu.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Otřepaný, ale vším. Hlavně teda koníčkem a zábavou. Sám jsem si uvědomil, jak moc by mi fotbal chyběl, když jsem měl nedávno skoro 2 roky vynucenou pauzu kvůli zranění.
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Rád si občas počtu nějaké rozhovory nebo komentáře v expert tipech a ohlasy na utkání, takže za mě super, jen tak dál.
VÝBĚR TOMÁŠE CHRISTIANA:
Největší kliďas týmu:
Pavel Humpola
Největší srdcař týmu:
Vojta Štefka
Největší bavič týmu:
Michal Vašíček
Nejrychlejší hráč týmu:
Jan Sytař (ale jedině v umbrech)
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Martin Vašíček a jeho levačka
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.