Michal Hájek se již těší na televizní utkání s Bory!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již jednou hráče kola, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji! Ano, už to tak bude. První vítězství v této anketě se odehrálo tuším už někdy v roce 2017, takže více si rozhodně vážím toho aktuálního.
Byl jste zvolen hráčem 18.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi výborně. Na zápas poprvé dorazila i moje přítelkyně, se kterou jsme vcelku krátce, takže o motivaci bylo rozhodně postaráno! Navíc proběhla taková ta klasická hláška, že bez gólu nemám po zápase nárok na pivo, takže cíl byl naprosto jasný! (smích)
Jak hodnotíte zápas s Jívovím?
Myslím si, že zápas se nám povedlo odehrát vcelku s přehledem. První poločas byl sice plný nepřesností, ale i tak se nám povedlo odskočit o dvě branky. Ve druhé půli už to tam napadalo tak nějak samo a mohli jsme závěr zápasu dohrávat už celkem v poklidu.
Jak jste viděl vaše dvě vstřelené branky?
První gól jsem vstřelil po krásném centru Lukáše Müllera, který mi míč posadil přímo na hlavu někde kolem malého vápna a to už snad ani nešlo netrefit. Druhý gól padl po výborné zpětné přihrávce do druhé vlny od Jirky Svobody, kdy jsem měl dost času se s balónem ještě chvíli pomazlit a pak zakončit technickým bodlem mezi nohy brankáře Jívoví.
Jste zatím uprostřed tabulky, jak jste zatím spokojeni s průběhem soutěže?
V minulých sezónách jsme byli zvyklý se umísťovat více na špici, takže s aktuálním postavením v tabulce nejsme zatím úplně spokojeni. Každopádně do konce sezóny zbývá ještě řada zápasů a věřím tomu, že se ještě alespoň o nějaké to místečko vpřed dokážeme posunout!
Na jaře jste z pěti zápasů čtyři vyhráli. Je za zlepšenými výkony dobrá zimní příprava?
Možná to bude jenom tím, že ostatní týmy měly zimní přípravu ještě slabší než my, jinak si to nedovedu moc vysvětlit(smích) Přes zimu jsme se mockrát nesešli, takže spousto hráčů vidělo balón poprvé asi až na prvním přáteláku. Aktuální výsledky jsou tedy pro mě zatím příjemným překvapením.
V neděli se utkáte s Bory, co od zápasu očekáváte?
V Borech se mi nikdy nehrálo moc dobře a nevzpomínám si, kdy jsme tam naposledy vyhráli. Bude to určitě velmi těžký zápas a soupeř nám rozhodně nedá nic zadarmo. Zápas bude okořeněn ještě přímým přenosem na ČT 4 sport, takže se budeme určitě snažit tuto nepříjemnou sérii ukončit!
Utkání se uskuteční před televizními kamerami na ČT 4 sport, těšíte se?
Na zápas se určitě těším! Je pro nás velkou ctí, že má někdo zájem točit i takové dřeváky z okresu, jako jsme my! Jinak už jsem na ČT 4 sport viděl pár podobných zápasů z tohoto projektu a vždy to bylo vcelku zajímavé utkání pro oko diváka! Takže hlavní cíl určitě bude nehrát na výsledek 0:0, což my vlastně ani neumíme.
Budete mít za výhru vypsanou nějakou speciální odměnu?
Zatím jsme se o ničem nebavili, ale po zápase máme naplánovaný společný oběd, takže v případě výhry by se třeba trenér mohl plácnout přes kapsu! (smích)
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Jako první se mi paradoxně vybavil jeden okamžik právě z Borů. Nedovedu teď přesně říct, jak je to dlouho, ale povedlo se mi tam vstřelit gól nůžkami, což je podle mě takový malý sen snad každého fotbalisty!
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.