Jan Krčál: Zápas ve Velké Losenici měl všechno, góly, zvraty, emoce.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již jednou hráče kola, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Více si ocenění cením nyní. Zápas ve Velké Losenici byl velmi náročný. Zároveň je v týmu větší konkurence než dříve, takže jsem rád, že se mi daří se stále prosazovat.
Byl jste zvolen hráčem 15.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Podařilo se mi dostat se rychle do hry, takže se mi v zásadě hrálo dobře. Navíc se mi i dařilo, většina myšlenek mi vycházela. Ale byly i momenty, kdy jsem zazdil velkou šanci nebo kombinaci. Svoji roli hrálo určitě i štěstí. (smích)
Jak hodnotíte zápas s V.Losenicí?
Zápas měl všechno, góly, zvraty, emoce. Ten, kdo se přišel podívat na fotbal, si to musel v hledišti užít. Hřiště ještě nebylo po zimě v ideálním stavu, takže kombinace ne vždy vycházela, ale i tak to bylo často nahoru dolů a v dobrém tempu. Jsme rádi, že jsme si nakonec odvezli 3 body, ale mrzí nás dvě červené karty. Každopádně jsme to odmakali a odbojovali a za to musím klukům poděkovat.
Jak jste viděl vaše dvě vstřelené branky?
První gól jsem vstřelil po centrovaném míči do vápna, podařilo se mi odpoutat se od obránce a zády k bráně tečovat míč mimo dosah brankaře. Druhý gól jsem dostal jako na podnose. Dostala se ke mně nahrávka a já byl na malém vápně úplně osamocen, stačilo se jen zorientovat a trefit zařízení.
V sobotu vás čeká Březí, co od zápasu očekáváte?
Nečekám, že dostaneme něco zadarmo, bude záležet, jak se nám podaří nahradit ztráty z minulého zápasu. Ale myslím si, že to máme ve vlastních rukou. Budeme chtít využít domácího prostředí a vyhrát.
Jak jste spokojen se vstupem do jarní části soutěže?
Mrzí nás první zápas s Radostínem, ten se nám určitě nepovedl, můžeme být rádi, že to byla remíza. Spálili jsme hodně šancí, ale musíme jít dál a snažit se hru víc kontrolovat. Máme 4 body, ale mohlo to být mnohem horší, takže to beru a jsem spokojený.
Co je cílem Měřína B ve zbytku sezóny?
Chceme se držet na předních příčkách a pokud se nám podaří zabojovat o postup budeme rádi.
Na jaký zápas se v jarní části nejvíce těšíte?
Myslím, že nemám žádného vyloženě oblíbeného soupeře. Ale vždy se lépe hraje na domácím hřišti, takže se těším na všechny domácí zápasy.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Když tak přemýšlím, asi nemám žádný jeden moment na který vzpomínám. Vybavují se mi zápasy, kdy jsem dal třeba dva a víc gólů, to jsou vzpomínky ke kterým se člověk vždy rád vrací.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.