"Na hřiště jsem šel na pozici desítky s cílem, že zápas rozhodnu, což se podařilo", řekl spokojeně hráč 20. kola LUKÁŠ DUDA!

Už i 20. kolo MSFL zná svého hráče kola. Stal se jím bývalý hráč Karviné, který má na svém kontě i ligové starty, Lukáš Duda z FC Vratimov.

V rozhovoru zhodnotil víkendový zápas s Novým Městem na Moravě, který Vratimov na domácím hřišti vyhrál 3:2, a to díky jeho vítězné trefě.

Lukáš zároveň věří, že v dnešním večerním zápase play-off o MS v Kataru naši fotfalisté ve Švédsku zvítězí a postoupí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, jak hodnotíte zápas s Novým Městem na Moravě, který Vám vynesl ocenění pro hráče kola a vyhráli jste ho 3:2?
Padlo pět branek, pro diváka super. Měli jsme špatný start, ale odpověděli jsme vždy rychle a nakonec vyhráli 3:2. Jsme rádi, že máme důležité tři body. V dalším utkání s Hlučínem budeme chtít tyto body potvrdit a vyhrát.
Jak hodnotíte Váš výkon?
Na hřiště jsem se dostal během zápasu. Naskočil na pozici desítky a utkání rozhodl. Takže splnění cíl, se kterým jsem šel na hřiště.
Jaký máte osobní cíl po zbytek sezóny?
Chtěl bych přidat další branky a pomoci týmu k dobrému umístění v soutěži. Po dvou výhrách se již více díváme v tabulce nad sebe než pod sebe a chceme se případně i posunout.
Váš oblíbený/neoblíbený soupeř v MSFL?
Těším se na zápas s Kroměříží, která je velký adept na postup a hraje dobrý fotbal. Naopak se netěším na zápas s Uherským Brodem, kteří hrají především dlouhé a nakopávané míče po celý zápas.
Jak vidíte dnešní zápas o postup na MS v Kataru? Náš nároďák hraje ve Švédsku.
Věřím, že vyhrajeme a jestli si můžu tipnout, tak o gól. V nominaci je i Ondra Lingr, kterého znám z působení z Karviné. Držím našim palce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.