ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jakub Ešner! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor, který pojal Kuba velmi vtipně najdete zde. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kubo, v první řadě velká gratulace. Úvodní utkání Vám vyšlo na výbornou. Jak by jsi ho ty sám zhodnotil?
Do zápasu jsme šli samozřejmě jako vždy s pokorou. Naštěstí jsme cca ve 3. minutě dali na 1:0 což se nám většinou moc nestává. Většinou je to přesně naopak. Do půle jsme přidali další dvě branky a to se pak už hraje lépe. Soupeře jsme do větších šancí nepustili. Ke konci utkání jsme dohrávali v 10-ti jelikož jsme vyčerpali všechna střídání a část hráčů měla v nohách ještě sobotní zápas za naše béčko, což bylo také znát. Jsem rád, že soupeř nehrál žádného zaďoura a snažil se i za nepříznivého stavu hrát fotbal.
Byly nějaké speciální oslavy v kabině nebo mimo ni?
Ani ne, vzhledem k tomu, že se hrálo ve všední den od 18:00, tak na nějaké oslavy nebyl příliš prostor. Zařvali jsme si náš klasickej výherní pokřik, dali jsme jedno a šli domů. V kabině jsme spíš polemizovali nad tím, jak to bude vypadat o víkendu, když se nám během zápasu zranilo 6 hráčů. Bizár.
Máš nějaký rituál před zápasem? Nebo jenom převlíknout a hrát?
Žádný nemám. Možná tak kousek banánu a usednout na lávku. *smích*
Jak by jsi zhodnotil situaci v kabině po tak dlouhé pauze?
Na situaci v kabině nebyla pauza absolutně znát, atmosféra je stejně super jako před pauzou. Všichni jsou natěšení na novou sezónu. Kádr zůstal víceméně v plné síle a v kontaktu jsme byli přes celou prodlevu. Doufám, že se již tato sezóna dohraje a budeme mít možnost bavit fotbalem naše příznivce a trávit spolu na hřišti pěkné chvilky.
A poslední otázka. Jak vnímáš svého trenéra? Očividně ti po takovém výkonu bude věřit i v dalších zápasech.
Tak určitě, on teď nemá na výběr když je půlka týmu momentálně mimo hru. Očekávám v neděli základ a ode mě nemůže čekat nic jiného než další branky a další rozhovor. *smích* Na závěr bych rád poděkoval všem fanouškům a spoluhráčům za hlasy a klukům za precizní přihrávky na góly.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.