ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Luboš Pilch, útočník Záblatí, nám zodpověděl pár dotazů. Zmínil se mimo jiné i o tom, kdo je jeho fotbalový vzor a zda je v Záblatí spokojený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství o nejlepšího hráče kola I.B třídy, skupiny B. Myslíte, že jste si takové ocenění po odehraném kole zasloužil?
Děkuju, jestli jsem si ho zasloužil? To nevím, neměl jsem možnost vidět výkony ostatních hráčů, ale pokud jsem dostal nejvíc hlasů, pak asi ano.
Jako tým zatím podáváte skvělé výkony. Pomýšlíte na postup do vyšších sfér?
Do I.B třídy jsme postoupili před čtyřmi roky, máme tedy za sebou tři sezony v této soutěži a třikrát jsme skončili těsně na druhém místě. Myslím, že na to máme a postupu bychom se určitě nebránili.
Vždy jste neoblékal jen dres Záblatí. Jste v Záblatí spokojený? Popřípadě, existuje něco, co byste rád změnil/zlepšil?
Působil jsem za celou svou kariéru ve čtyřech klubech a nikde jsem se necítil tak skvěle, jako v Záblatí. Máme skvělou partu, kvalitní fotbalisty, výborného trenéra a dobré zázemí. Nemám si na co stěžovat, vždycky se dá něco zlepšit, ale myslím, že málokde to funguje tak dobře, jako u nás, pokud se bavím o téhle úrovni fotbalu.
Zatím vedete i tabulku střelců, se 6 góly na kontě. Věříte, že vedení potvrdíte i v dalších zápasech?
Doufám v to, celý týden se na zápas připravuju a věřím v to, že jak během týdne zaseju, tak taky o víkendu sklidím.
Hrál jste vždy v útoku? Nepomýšlel jste někdy na jiný post?
V útoku jsem začal hrát paradoxně až v osmnácti letech, kdy mé ofenzivní kvality uviděl až trenér Kalous v dorostu v Bohumíně, do té doby to bylo jen mé přání. Předtím jsem si vyzkoušel kromě gólmana všechny posty.
Jak vypadá Váš typický den?
V 7:50 odjíždím do práce, vracím se v 15:30, odpoledne mám prakticky během celého pracovního týdne vyplněno tréninkem, ať už osobními nebo týmovými. Většinou trávím volný čas sportem nebo aktivitami s přítelkyní.
Jaká je Vaše oblíbená fotbalová soutěž a jaký je Váš nejoblíbenější tým?
Oblíbenou soutěž nemám, mám rád fotbal jako takový. Jsem velkým fanouškem Cristiana Ronalda, takže vždy sleduju nejintenzivněji ligu, v které zrovna působi. Z klubů mi byla je a bude vždy nejblíže Chelsea.
Měl jste/máte nějaký fotbalový vzor?
Odjakživa to byl Cristiano Ronaldo a vždy tomu tak bude. Kromě něj obdivuju taky Zlatana Ibrahimoviče a Didiera Drogbu.
Na závěr bych Vám chtěla popřát hodně štěstí, ať už na trávníku nebo mimo něj, a ať Vám to střílí.
Děkuju, Vám taky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.