Dominik Havlík šel na výpomoc Béčku a stal se hráčem kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji, to nevím, každopádně jsem rád, že jsem mohl trochu pomoct našemu béčku.
Byl jste zvolen hráčem 4.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi celkem dobře. Hráli jsme na tři útočníky, takže jsme celkem často hráli vpředu a byli často na míči, což mi vyhovovalo.
Jak hodnotíte zápas s Jimramovem?
Měli tam nějaké mladé kluky, takže jsem čekal těžké utkání. Ale dali jsme poměrně rychlý gól a dál jsme hru již kontrolovali. Mohli jsme dát i více branek, ale některé situace jsme zbytečně přehrávali.
Vstřelil jste dvě branky jak jste je viděl?
Při první jsem si vyměnil balon s Petrem Dankem, který mě pak našel na vápně a trefil jsem to přesně pod břevno. Druhý gól se mi celkem povedl (smích)Obhodil jsem obránce na rohu vápna a křížnou střelou zvýšil tuším na 5:1.
Co je cílem pro Hamry B pro tuto sezónu?
Myslím, že bychom chtěli hrát na vrchu tabulky a uvidíme na co to bude stačit. Každopádně kádr je v „béčku“ kvalitní, proto nás někteří kluci doplňují také do „áčka“ a naopak. Pokud to takhle bude fungovat a budou se nám vyhýbat zranění, tak by mohli obě mužstva být ve vyšších patrech.
V neděli vás čeká Ujčov co od zápasu očekáváte?
Nevím jestli budu v neděli nominován, jelikož budu hrát v sobotu za „áčko“ a asi mi to bude stačit (smích)Ale určitě to nebude jednoduchý zápas, jelikož Ujčov má jistě kvalitní mužstvo. Nicméně budeme chtít bodovat!
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Pokud si ještě s klukama v „béčku“ kopnu, tak asi s Polničkou nebo s Velkou Losenicí, protože tam znám poměrně hodně hráčů a je to vždy takové malé derby.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Těžko říct, nejhezčí oslavy byly asi při postupu z okresu.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.