Marek Navrátil má ve favoritu soutěže jasno!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Už si nepamatuji, kdy jsem to vyhrál minule (smích). Ale cením si obou ocenění stejně. Chci poděkovat všem, kdo pro mě hlasoval. Velice to člověka potěší, když vidí jakou má v ostatních podporu.
Byl jste zvolen hráčem 2.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
V zápase se mi hrálo velice dobře. Ono ve většíně zápasech se mi hraje dobře, protože máme úplně suprový tým. Kluci co tu hrajou jsou skvělí fotbalisti a perfektní lidé a neskutečně jsme si všichni sedli. Jinak ještě k zápasu. Dal jsem dva góly a mohl jsem dát dokonce i hattrick, ale štěstí nebo spíše moje nešikovnost byla proti(smích). Ale i tak jsem se zápasem velice spokojený, lepší vstup do sezóny jsme si nemohli přát.
Jak hodnotíte zápas s Radostínem B?
Zápas byl do první branky celkem vyrovnaný, ale pak jsme dali během 5 minut 3 góly a bylo po zápase. Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku a když nastupujete do druhé půle se 4 brankovým náskokem tak se vám hraje lehce. Spoustu šancí jsme ještě spálili nebo nás skvěle vychytal hostující gólman.
V neděli vás čeká Velká Losenice, co od zápasu očekáváte?
Čekám těžké utkání, protože Velká Losenice je doma nepříjemný soupeř. Strašně těžko se od nich odjíždí s plným počtem bodů. Doufám a věřím, že s klukama v neděli zabojujeme a snad odvezeme domů všechny 3 body.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Nejvíce se určitě těším na zápas s Věchnovem. Je to takové derby, kde mám hodně kamarádů a i návštěvnost je vždycky obrovská. V každé sezóně se vždycky nejvíce těším na tento zápas.
Kdo myslíte, že je největším favoritem soutěže?
Možná to bude znít namistrovaně, ale jako jednoho z největších favoritů vidím Rožnou. Kádr tu máme skvělý. Máme tu perfektně namíchané dravé mládí a zkušenost těch starších. V předešlých dvou nedohrátých sezónách, jestli si dobře pamatuji, jsme skončili na 1. a na 2. místě. Ale určitě těch favoritů je více. Hlavně u ,,B“ týmů člověk nikdy neví v jakém složení nastoupí.
Jak jste vyplnil dlouhou koronavirovou pauzu?
Během pauzi jsem chodil hodně běhat a chodili jsme si zahrát fotbálek. Takže pohybu bylo i tak dost. Ale i tak jsem nesmírně rád, že už se rozběhla nová sezóna a snad se už dohraje celá!
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Mám dva. První, kdy jsem hrál v přípravce a vyhráli jsme 6:0 a já dal všech 6 gólů. A druhý skvělý moment je, když jsme v postupové sezóně prohrávali ve Věchnově 2:0, ale zápas jsme otočili na 2:3 a díky tomu jsme mohli po zápase slavit postup do OP.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.