ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal hradešický Jan Král. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys zhodnotil utkání s Měčínem?
Když jsme jeli do Měčína, tak jsem věděli, že to nebude lehký zápas i vzhledem k problémům v sestavě. Vývoj zápasu pro nás nebyl úplně ideální, jelikož jsme neproměnili stoprocentní gól v náš prospěch a mohli si tím vytvořit klid na naši hru přibližně ve čtvrtině zápasu. Zápas se musel rozhodnout až v penaltách kde byl soupeř lepší.
Během jednoho dne jsi odehrál 2 zápasy. Jeden za dorost a jeden za áčko. Bylo to fyzicky náročné? A jak jsi to stíhal?
Tento víkend jsem odehrál dokonce 3 zápasy. V neděli jsem odehrál ještě celý zápas za béčko. Dny, kdy odehraji dva zápasy v jeden den mě stojí mnoho sil a tento den je pro mne dost fyzicky náročný. Ale vzhledem k loňské sezoně kde jsem odehrál dva zápasy za sebou za mladší a starší dorost již mám s tímto několik zkušeností. Časově jsem měl dvě hodiny na odpočinek a posílení mezi zápasy (směje se).
V 17 letech už nastupuješ za áčko. Jaký největší rozdíl vidíš mezi dospělým a mládežnickým fotbalem?
Asi je jasné, že v takovém věku už nastupuji za muže, kde je fotbal v jiné kvalitě než v dorostu a rád získám zkušenosti z těchto zápasů. Dospělý fotbal oproti mládežnickému je rychlejší a silově na jiné úrovni.
S kým si nejvíce rozumíš v kabině áčka?
Já osobně se považuji za velice komunikativního člověka, rád naslouchám rady starších a zkušenějších. Proto si v kabině rozumím s celým kolektivem.
Máš nějaký oblíbený fotbalový klub?
Mým nejoblíbenějším klubem je FC Viktoria Plzeň a ze světa Bayern Mnichov.
Kdo je tvůj fotbalový vzor?
V mých začátcích fotbalové kariéry jsem měl Pavla Horvátha, ale v dnešní době obdivuji všechny fotbalisty, kteří se prezentují kvalitní hrou.
Co děláš rád ve volném čase kromě fotbalu?
Ve volném čase si rád zahraju s kamarády florbal, rád jezdím na kole, ale také se věnuji svému řemeslu, které studuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.