Martin Petr: Do zápasu s Jimramovem jsme šli jako mistři světa!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Určitě teď, fotbal je pro mě doslova srdcovka/smích)
Byl jste zvolen hráčem 1.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi dobře. Měl jsem teď drobné zdravotní trable, takže to byl po delší době zápas za A tým v základní sestavě.
Jak hodnotíte zápas s Bobrovou?
Neprohráli jsme s jedním z nejlepších týmů v Okresním přeboru, takže dobré. Ale mrzí mě to, protože pohybově a kombinačně jsme byli lepší, akorát naše snahy končili u vápna. Máme celou zimu na to zlepšit naše počínání ve vápně, kde jsme v malém počtu hráčů a trochu si to komplikujeme vymýšlením hovadin místo zakončení.
Vstřelil jste vyrovnávací branku jak jste ji viděl?
S Patrikem Bajerem jsme si vyměnili balon před vápnem a on mi to pak naservíroval, jako na podnose, do prázdné branky. Jak říkal Václav Kopáček: Ses odkulil od stopera a Patrik tě trefil do nohy(smích)
Jaký zápas byl pro Křižanov na podzim nejtěžší?
Nejtěžší byl pro nás jednoznačně Jimramov. Do tohoto zápasu jsme šli jako mistři světa a mysleli, že se porazí sami. Přestali jsme hrát fotbal po zemi a přizpůsobili jsme se nakopávání, naprosto bez pohybu, bez zájmu. Naštěstí jsme to urvali, i když to byla z prdele klika, aspoň 2:1.
Kde chce skončit Křižanov na konci sezóny?
Tam kde je teď. Ale nemá cenu teď řešit první místo. Jaro je dlouhé a čeká nás ještě spousta zápasů. Chceme hrát hlavně dobrý fotbal, který se bude líbit našemu Aldovi, aby na nás neřval(smích)
Jak bude vypadat příprava na jarní část?
Běhání a posilování a běhání a posilování. Ale přesnou podobu nevíme. Teď se všichni těšíme, že si odpočneme a uděláme pár týmových stmelovaček. A hlavně si to musíme doma nachystat na jarní část, aby neměli přítelkyně / manželky pocit, že je fotbal na prvním místě.
Na jaký zápas se v jarní části nejvíce těšíte?
Jednoznačně na Husárek. V mladších žácích jsem měl jeden rok hluché období a na rok jsem utekl do Jívoví, to mě vždycky vyhecuje. Navíc na toto derby chodí spousta lidí a atmosféra je vždycky třaskavá.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Nejlepší moment byl první zápas Křižanova v 1.A třídě. Hráli jsme v Rantířově 1:1 a já jsem vstřelil první křižanovský gól v této soutěži. Toto si z našeho týmu pamatuje už jen tréňa Aleš Burian a Roman Navrátil.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.