Naše cíle jsou držet se v horní polovině tabulky, říká hráč kola David Jaroš

Vítězem hráče kola se stal rychlý obránce David Jaroš z Nové Včelnice. Ve svém týmu je bavičem a rebelem. Co dalšího na sebe prozradil, se můžete dočíst v našem rozhovoru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V první řadě ti chci pogratulovat k vítězství v anketě hráč kola. Jak bys zhodnotil první zápas se Slávií a druhý s Lokotkou? Přece jen Slavii jste porazili vysoko a s Loko jen remízovali.
Děkuji Vám mnohokrát. Zápas se Slavií bych hodnotil tak, že začátek byl z obou stran velice opatrný. Bylo to hodně vyrovnané. Pak jsme začali víc držet balón na kopačkách a ve 30. minutě po hezké akci Nebeského s Blažkem zvedli náskok na 1:0. Druhý poločas jsme Slavii do ničeho nepouštěli a zápas byl v naší režii. Přidali jsme 4 banány a zaslouženě vyhráli. To na Lokomotivě to bylo něco jiného. Hrálo se brzy ráno, což nám asi dělá problémy. Dopředu jsme byli bezzubí, šance co jsme si vytvořili jsme nezužitkovali, pouze z jedné akce se prosadil Němeček. Druhý poločas jsme vzadu jednou propadli a dostali smolný gól, takže bohužel. Musíme zlepšit hru dopředu a víc ty šance proměňovat.
Kdo tě přivedl k fotbalu, v kolika letech si začínal a jaká je tvoje dosavadní kariéra?
K fotbalu mě přivedla mamka s taťkou v pěti letech do Nové Včelnice. Tady začala moje fotbalová kariéra. Ve starších žácích jsem se stěhoval do Jindřichova Hradce a rok na to jsem se stěhoval do FC Mas Táborska hrát do dorostu. Tam jsem vydržel 5 let a vrátil jsem se zpět do Včelnice.
Jaký je tvůj oblíbený fotbalový tým a popřípadě i hráč?
Můj oblíbený tým je Slávie Praha, jinak fandím dobrému fotbalu. Od malička jsem měl vzor Pavla Nedvěda. Momentálně z hrajících hráčů obdivuji Lea Messiho.
Další utkání vás čeká doma s Lišovem. Je to pro vás spíš jeden z těch těžších soupeřů?
Jo na Lišov se moc s klukama těšíme, určitě to nebude procházka růžovou zahradou, Lišov má dobré hráče. Ale my jim doma nedáme nic zadarmo. Když budeme hrát naší hru, tak věřím, že to zvládnem a vyhrajem!!!
Máte stanovené nějaké cíle pro tuto sezónu? Třeba postup nahoru?
O postupu do kraje rozhodně nemáme ani pomyšlení. Naše cíle jsou držet se v horní polovině tabulce. Máme hodně úzký kádr, když budeme do 5. místa budeme moc rádi.
Bude pro tebe tento rozhovor hodně drahý? Pokladníci klubů mívají většinou žně.
Ano to mají žně. Já jsem šílenej neřádník (smích), tak mám hromadu pokut a furt dlužím za něco.
Kdo je u vás v týmu největší bavič?
Takže bavičů tam máme hodně, ale komu se nemohu přestat smát když promluví, je náš gólman Jeník Koudelka (smích). Jinak jsem takovej šašek týmu já (smích).
Věřím, že je s tebou veselo (smích). Sice je sezóna teprve na začátku, ale máš třeba i z dřívějších zápasů nějaké vtipné momenty, ať už se týkají tebe nebo spoluhráčů?
Těch vtipných zážitků je hromada, nevím jestli je vhodné to sem psát. Kdybych něco řekl, mohlo by se to obrátit proti mně (smích). Co se stalo, zůstane v šatně mezi námi.
Jaký máš názor na ženy a fotbal? Ať už třeba fanynky, hráčky, rozhodčí …
Jsem rád, když se mezi fanoušky najdou ženský, který fandí fotbalu, protože jich není mnoho. Jen ať ženy hrají fotbal, vůbec to neodsuzuji. Aspoň je se na co dívat.
Baví tě kromě fotbalu ještě něco jiného?
Kromě fotbalu mám rád jízdu na kole a bavení se s přáteli.
Jaké máš oblíbené jídlo a pití?
Zbožňuji svíčkovou a k pití klasicky pivo.
Co bys nám řekl na závěr?
Na závěr bych poděkoval za rozhovor. Sportu a fotbalu zdar.
I já děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se ti daří jak v životě, tak ve fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.