S Václavem Hoffmannem o postupu do krajského přeboru

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Václav Hoffmann. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve 24.kole jste sehráli domácí utkání proti Ševětínu, který jste drtivě porazili 6:1 a tím si zajistili postup, opravdu to bylo tak jednoduchý zápas nebo výsledek jen klame?
Bohužel na tomto zápase jsem chyběl, kvůli dovolené v zahraničí. Nicméně jsem byl připraven na mobilu a kamarádi mi psali průběh celého zápasu. Prý jsme byli lepším týmem celý zápas. V prvním poločase jsme neproměnili několik samostatných úniků až na jeden, a tak více gólů začalo padat až v poločase druhém.
V letošním ročníku jste byli jasně nejlepším týmem a slavíte na postup do KP. Jak bys zhodnotil celou sezónu?
Celou sezónu jsme se drželi na prvním místě a chtěli jsme to udržet do konce bez žádných problémů, což se nám podařilo. Také jsem rád, že jsme doma neztratili ještě ani bod a snad se tím budeme pyšnit i po tomto víkendu, kdy k nám zavítá druhý Chýnov. Doma jsme byli vždy silný a většinu soupeřů přehrávali, pak jsme si mohli dovolit ztratit na venkovních hřištích.
Proběhli hned po zápase oslavy, nebo postup budete teprve slavit?
Oslavy probíhaly už po zápase se Ševětínem. Z rozhlasu se ozvalo, že Chýnov ztratil v Bernarticích a spoluhráči, kteří už nebyli na hrací ploše načínali šampaňské. Bohužel se hrálo v neděli a nemohlo se slavit do brzkých ranních hodin. Už se těším na sobotu, kdy vypuknou oslavy a tentokrát se jich zúčastním společně s týmem.
Jaké máš z postupu pocity a jak se těšíš/těšíte na nadcházející ročník?
Všichni na Sokole jsou nadšení, že se nám po roční pauze opět podařilo postoupit zpět do KP. Doufám jen, že to nebude zase jen roční působení v této soutěži a budeme předvádět pěkný fotbal a získávat více bodů než před 2 lety, tým na to určitě máme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.