Denis Horváth - Myslím si, že náš tým maká a má na víc

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v naší anketě. Jaké z ní maté pocity?
Děkuji. Samozřejmě, že Vás vždy něco takového potěší.
Toto kolo ankety bylo zatím nejvíce vyrovnané. Ještě půlhodinu před koncem jste mírně zaostával. Nakonec jste vyhrál zhruba o deset hlasů. Sháněl jste je někde?
Že bych sbíral hlasy to ne, jen jsem to zjistil, a tak jsem to svým blízkým poslal. Že mi dali hlasy a podpořili mě, za to jim děkuji.
Do naší nominace jste se dostal díky skvělému výkonu a dvěma připsaným gólům proti Dolním Datyním. Popište nám, jak se zápas z Vašeho pohledu vyvíjel a jak na něj vzpomínáte.
Na zápas vzpomínám dobře, vyhráli jsme, což bylo důležité a k tomu jsem přidal dva góly, z kterých mám radost, ale je to zásluha celého týmu.
Popište nám prosím i Vaše vstřelené branky.
První branka - z levé strany šel centr do šestnáctky na zadní tyč, kde jsem to zavřel a z voleje trefil branku. Druhá branka - z protiútoku jsem dostal krásný balón mezi obránci a šel sám na gólmana. Viděl, že jde ven z branky a přeloboval jsem ho.
Jste spokojen s výkonem, který Váš tým v utkání předvedl?
Jsem se svým týmem spokojený, všichni makali na sto procent, ale pořád je co zlepšovat.
Čeladná se stále drží v klidném středu tabulky. Jste s umístěním spokojen nebo se v budoucnu vidíte ještě na vyšších příčkách?
Tak určitě bych chtěl být v horních patrech, než ve středu tabulky. Myslím si, že náš tým maká a má na víc.
V kolika letech jste začal s fotbalem a jak se postupně Vaše kariéra vyvíjela?
S fotbalem jsem začal v šesti letech v Baníku Ostrava, kde jsem byl až do svých devatenácti let. Potom jsem začal chodit po hostování.
Hrál jste v Baníku Ostrava, ale hodně času jste strávil na hostování v různých klubech. Nemrzí Vás, že jste se v něm více neprosadil?
Ano, člověka to mrzí, ale takový je fotbal. Na hostování jsem musel odejít, protože s bývalým vedením Baníku byla špatná domluva a komunikace.
Který z týmů, ve kterých jste působil, Vám nejvíce přirostl k srdci a proč?
V každém klubu, ve kterém jsem strávil nějaký čas a byl jsem za to rád. Nejblíže mám k Čeladné, kde jsem před několika lety působil, a proto jsem se vrátil zpět.
Chtěl byste si zkusit ještě vyšší soutěž?
Ano, určitě bych chtěl hrát vyšší soutěž. Uvidíme, kde mě nohy zavedou.
Za Čeladnou jste začal hrát až na jaře. Sednul jste si se spoluhráči v kabině? A se kterými si nejvíce rozumíte?
Myslím si, že jsme si se spoluhráči sedli. Je tam hodně hráčů, se kterými jsem hrával už dříve, např. Martin Váňa, Jiří Stareček a Matěj Moučka. Mám pocit, že jsem si sedl s každým hráčem.
Čím vyplňujete Váš volný čas?
Většinu času trávím se svou rodinou, blízkými přáteli a cestuji.
Kdo je Vašim fotbalovým vzorem a proč?
Fotbalový vzor nemám, ale líbí se mi typ hráče, jako je Sergio Ramos a Mohamed Salah.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Největší fotbalový zážitek je z mládí vítěz Mistra České republiky, turnaj ve Francii, je toho hodně, s fotbalem zažijete hodně nezapomenutelných zážitků.
Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Ano.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.