Vítězství v anketě si vážím, náš „finanční ředitel“ už přede mnou chrastil s pokladnou, prozradil hráč kola David Turek

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal David Turek – SK Tlustice. Podal opakovaně dobrý výkon, který ho dostal do sestavy kola a tu rovnou vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Trubínu jste vyhráli jasně 5:1, byl soupeř o tolik horší, nebo jste byli vy hodně produktivní?
Děkuji za gratulaci, moc si vítězství v anketě vážím. Skóre určitě neodpovídalo dění na hřišti. Trubín nehrál špatný fotbal, ale my jsme zvláště ve druhé půli využili několika okének v obraně hostí. Utkání mělo nasazení a ke kvalitě utkání přispěly oba týmy.
Právě Trubín vás na podzim obral o body po remíze 1:1, vnímali jste toto před zápasem?
Trubín je kvalitní mužstvo, který v tomto ročníku výrazně omladil. Soutěž se tehdy rozjížděla a my jsme v podzimním zápase vyrovnávali v samém závěru. Takže bod byl pro nás vlastně ziskem.
Tabulku s přehledem vedete, čekal jste takový průběh před začátkem soutěže?
Určitě ne, ale že bychom mohli hrát nahoře jsem předpokládal. Sice jsme na vedoucím místě, ale do konce soutěže je ještě hodně zápasů, každý zápas začíná za stavu 0:0 a fotbal nemá logiku, soustředíme se maximálně vždy na další utkání. Ale o vítězství v soutěži se chceme všichni porvat, kdybych tvrdil že ne, lhal bych. Byla by to odměna pro nás všechny, co v Tlustici fotbal dělají.
Na jaře se vám opět daří na hřišti, ale i v hlasovací anketě o hráče kola, kdo vám poslal nejvíce hlasů, bude vás vítězství v anketě něco stát?
Předpokládám že spoluhráči a tlustičtí fandové, kteří chodí na zápasy ve slušném počtu, návštěvy na domácí utkání na jaře nešly pod 100 diváků. Určitě přispěji do naší kasy, „finanční ředitel“ mužstva už přede mnou chrastil s pokladnou. To ale asi funguje ve většině oddílů.
Připravujete se na zápas nějak speciálně, máte nějaký rituál?
Žádné rituály nemám, moje příprava na utkání je standardní: káva, cigareta a nějaký ten redbull aby mi dal křídla.
Jakému týmu fandíte u nás a jakému v zahraničí?
Slávie a Man City
Koho tipujete na vítěze v tabulce střelců a kdo z vašich hráčů bude nejvýše?
Asi Novák, atakovat ho může Brodan, Hebeda a Morstein už ztrácí, ale jsou to střelci a stát se může všechno. U nás nemáme vyloženého střelce, o branky se dělí celý tým (až na mě). U nás se o krále střelců porvou Badarau alias Rico a P. Ungr zvaný Žebro II.
Mini dotazník Davida Turka:
Kopete 10 penalt, kolik jich dáte proti vašemu brankáři?
Věřím si na 5.
Kdo je největším srdcařem v týmu?
Určitě Jirka Keckstein /info z oddílu: právě David je největším srdcařem, vše odmaká na 100 %, ale protože je skromný kluk tak se nejmenoval/
Kdo je z týmu nejlepší ve vzduchu (nejlepší hlavičkář)?
Asi Honza Ungr a Jirka Keckstein, ale dá se říci, že celá obrana hlavičkuje obstojně
Největší bavič týmu?
Trenér Lizec

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.