HRÁČ KOLA JAROSLAV KRÁL: Kovanice mají nejlepší fanoušky v soutěži

Nejlepším hráčem 16. kola se na základě naší ankety zcela suverénně stal Jaroslav Král, jehož jsme ohledně jeho působení v Kovanicích vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se prosím čtenářům, kteří Vás neznají.
Zdravím, jmenuji se Jaroslav Král a je mi 34 let. Pracuji v logistice, po práci pak hraji fotbal v Kovanicích, do jejichž útoku jsem se vrátil po roce v Městci Králové.
Jak hodnotíte zápas proti Bohemii Poděbrady B, který jste vyhráli 3:1?
Zápas proti béčku Bohemky hodnotím kladně, protože jsme získali tři důležité body a potvrdili jsme tak vítězství z předešlého venkovního zápasu v Hrubém Jeseníku.
Popište prosím své 2 branky, jimiž jste utkání rozhodl.
První gól jsem dal v 70. minutě z penalty po faulu na Petra Kuklu. Podařilo se mi poslat gólmana na druhou stranu a pokutový kop bezpečně proměnit. Podruhé jsem se trefil v 80. minutě, kdy jsem vystihl obráncovu špatnou malou domů a udělal jsem brankáři kličku, načež jsem již měl práci snadnou.
Když byl stav vyrovnaný ještě v 70. minutě, věřil jste v kovanické vítězství? Nebál jste se spíše aby Poděbrady nedaly gól?
Za stavu 1:1 jsem stále věřil, že výhru urveme. Na naši výhru jsem dával i v tipovačce Fotbal u nás, tak jsem za ni dvojnásob rád :-)
Jak si věříte na Rožďalovice?
Zápas asi nemá favorita, ani pro mě ne. Ztrácíme 2 body a bylo bylo by hezké protáhnout naši sérii neporazitelnosti a soupeře v tabulce přeskočit.
Se sezónou jste zatím spokojený?
Na podzim jsem za Kovanice ještě nehrál, ale na jaře jsme zatím neprohráli, takže jsem spokojený. Lidi to baví a to je fajn.
Co říkáte na velkou podporu fanoušků?
Podle mě mají Kovanice nejlepší fanoušky na okrese, chodívá na nás kolem 130 diváků, což je dvakrát více než na jiná mužstva. Vážíme si toho!
Vzkážete něco fanouškům?
Chtěl bych jim vzkázat, ať na zápasy chodí co nejvíc Kanců, protože to hrajeme kvůli nim. Jsou naším 12. hráčem, klobouk dolů před nimi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.