Naplním klubovou ledničku pivem, ať nám po tvrdém tréninku chutná, říká hráč kola Michal Hanzal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství hráče kola, jaký byl zápas s Novou Bystřicí z vašeho pohledu?
Dobrý den, děkuji mockrát. Do zápasu jsme chtěli vlétnout a dát brzy branku, ale soupeř nás zaskočil hned 1.jejich střelou a rázem bylo vše hned opačně. Není to příjemné a po psychické stránce vám to moc nepomůže, ale věděli jsme že máme celý zápas před sebou a soupeř nemůže odolávat našemu tlaku furt. Byla otázka času, kdy se gólově prosadíme. Vyrovnávací branku dal náš nejlepší hráč Radim Horelica (Nevěš hlavu, pro mě si hráč utkání ty, dát 3 branky a celé utkaní odběhat v takovém tempu, dokážeš jen ty!!!navíc si se obětavě hnal za 4.brankou a podstoupil tvrdý souboj s brankářem, který si odnesl ty a musel si ze hřiště. Jsem rád že si v pohodě a v sobotu se vyřádíš na Ledenicích)ale zpět k zápasu. Do poločasu jsme přidali ještě 1 branku a do šaten se šlo hned lépe. Po pauze jsme přidali ještě 3 branky a bylo hotovo! Troufám si říci že jsme po celý zápas byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.
Dal jste dvě branky, popište nám, jak jste se k nim dopracoval?
Tak 1.branka padla po kombinaci Bahenský, Syrovátka...Sýr klasicky vymotal pár hráčů Bystřice a z levé strany technicky kroutil svou střelu na zadní tyč. Brankář, ale předvedl krásný zákrok a míč vyrazil před prázdnou branku, kam jsem dobíhal a míč v poklidu dorazil hlavou.2.branku jsem dal po kombinaci mého nového bratra Petra Fiali a Drtikola. Musím uznat že to byla zase snadná branka, ale i takové se počítají a jsem za ně moc rád.
Zatím všechny jarní hráče kola vyhrál hráč z Olešnice, je tato ankteta v kabině velmi sledována?
Jako asi to tak nějak sledujeme, ale moc to nehrotíme. Největší zásluhu na našich výhrách v anketě mají naši fanoušci!!!Nejmenovaný pán zařídil pro všechny domácnosti v Olešnici internet, který hradí on sám, podmínkou je, že musí každá domácnost hlasovat(smích)tímto zdravím všechny naše fanoušky a posílám velké díky!!!
Čeká Vás nějaká "pokuta" do týmové kasy za hráče kola?
Tak určitě. Naplním klubovou ledničku pivem, ať nám po tvrdém tréninku chutná...
Zatím jste na prvním místě, máte v hlavě postup do 1.A třídy?
Počkáme jak dopadne sezóna a pak budeme přemýšlet co bude dál, záleželo by na hodně věcech. Museli bychom zůstat všichni pohromadě, včetně trenéra a věřím že bychom hráli v poklidu střed tabulky! Ale vše je ve hvězdách, v soutěži je plno silných týmu Je to otevřený a nikomu nic zadarmo nedáme...
Prošel jste více kluby nebo jste věrný Olešnici?
S fotbalem jsem začínal v Horní Stropnici, kde jsem dlouhá léta hrál. Asi před 7 lety jsem přestoupil do Olešnice, kde působím do dnes....
Tenhle víkend jedete do Ledenic, jaký zápas čekáte?
Je to pro nás takové derby. Vím, že jsme favoritem utkání, ale tyhle zápasy mohou skončit jakkoliv. Očekávám spoustu silových soubojů a hodně branek...asi nemusím říkat že to bude určitě vyhrocené utkaní, kde bude spousta karet. Ledenice mají kvalitní team, který umí hrát fotbal a doma budou o hodně silnější, než když hráli u nás. zápas skončil 3:3...věřím že navážeme na skvělí start sezony a zápas dotáhneme do vítězného konce.JEDEME SI PRO 3 BODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na konec bych chtěl poděkovat všem hráčům, bez kterých bych tento rozhovor nemohl dělat, všem fanouškum, který nás chodí podporovat v hojném počtu, poděkovaní samozřejmně stránkám FOTBALUNAS, za to že naší soutěž děláte atraktivnější a jako poslednímu bych chtěl poděkovat mému dlouholetému, talentovanému, říká se že i krásnému(smích) kamarádovi Miroslavovi Syrovátkovi, který přinesl nový impuls do našeho teamu, přeji mu ať se mu u nás daří a žene nás do dalších vítězných zapasu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.