"Snažím se chodit na každý trénink, i když občas mi do toho něco vleze. Přidávám si pouze na futsale." říká hráč kola Lukáš Stejskal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství hráče kola, jaký byl zápas s Deštnou z vašeho pohledu?
Dobrý den, díky za gratulaci. V přípravě na turnaji jsme s Deštnou prohráli, sice jsme tam nebyli kompletní, ale chtěli jsme jim to vrátit. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme jednoznačně vyhrát a nastřílet co nejvíce gólů, což se nám povedlo. Nevím, zda Deštné někdo chyběl, ale já osobně jsem od nich čekal daleko víc.
Popište nám čtyři branky které se Vám podařilo dát?
První gól byl po centru, kdy náš stoper vracel přetažený míč hlavou a já to trefil z první přes gólmana. U druhého gólu mi namazal stoper Deštné, kdy se mu nepovedl odkop a dal to po zemi přímo na mě, já jsem kousek za vápnem viděl, že gólman stojí trochu venku, tak jsem ho lobnul na zadní tyč. Třetí gól byl opět po centru, kdy gólman pouštěl míč za sebe v domnění, že tam je jeho obránce, k jeho smůle jsem tam byl pouze já a z opět z první jsem to uklidil do odkryté brány. Čtvrtý gól byl po závaru ve vápně, kde míč vypadl z chumlu hráčů a já to měl celkem jednoduché.
Kdo je v kabině největší vtipálek, manekýn a kdo chodí pozdě?
Jsem v týmu od začátku sezóny, tak je těžký takhle hned soudit. O srandu se tam staráme všichni, kvůli tomu to také hrajeme. Největší manekýn – tak to opravdu netuším, ale v příštím rozhovoru už vám to určitě prozradím. No a přijít pozdě si nedovolí nikdo. Když už se něco takového stane, tak je to jen kvůli práci.
Popište našim čtenářům ve zkratce svou fotbalovou kariéru, kde jste poprvé obul kopačky??
S fotbalem jsem začínal v Jindřichově Hradci a prošel jsem tam všechny věkové kategorie od přípravky až po muže. Poslední rok a půl jsem hrál ve Stráži nad Nežárkou a od této sezóny jsem přestoupil do Žďáru, kde s bývalými spoluhráči z Hradce chceme vybudovat nový tým a prokousat se co nejvýše to půjde.
Co byste označil za vaší největší přednost?
Myslím, že má přednost je střela, centra a předvídavost.
Na čem naopak musíte zamakat?
Zamakat bych měl určitě na své pravé noze, kterou má celou kariéru víceméně jen na opírání.
Máte nějaký rituál před zápasem?
Svůj rituál jsem okopíroval od mého idolu Franka Lamparda, který vždy před zápasem chodil na nejvzdálenější záchod od dveří.
Jste se svým postem záložník spokojený?
V záloze hraji celý život, tak jsem tam zvyklý. Kopu levou nohou, takže levá záloha byl vždycky můj post. Ale hrál bych kdekoliv, kam by mě trenér postavil
Máte pravidelnou docházku na trénincích nebo si dokonce ještě přidáváte zátěž individuálně?
Snažím se chodit na každý trénink, i když občas mi do toho něco vleze. Přidávám si pouze na futsale.
K dalšímu zápasu jedete do Majdaleny, jaký zápas očekáváte?
Majdalena je na posledním místě. Nechci nikoho podceňovat, ale počítám s naší jasnou výhrou, i když proti nám se bude chtít každý tým vytáhnout a uhrát nějaké body. Doufám, že navážeme na střeleckou formu proti Deštné a už konečně nastřílíme 10 gólů za zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.