ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tomáš Tengl. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
V posledním zápase jsi vstřelil tři branky a zařídil výhru, jak povedeně vidíš utkání ze svého pohledu ?
Jednoznačně to byl těžký zápas. Nepovedli se nám začátky obou poločasů a dostali laciné góly. Měli jsme spoustu šancí, penaltu, tak jsem pořád doufal, že to otočíme a dovedeme zápas do vítězného konce. Konečně jsem prolomil smůlu z minulých zápasů a snad to tak vydrží.
Hodně v zápase fungovala chemie s Michalem Rachačem, jak Vám vyhovuje spolupráce?
Rachy (Michal Rachač) je vynikající fotbalista a dokážeme si navzájem vyhovět. To se dá říct i o druhým křídelníkovi Máňovi (David Maruška). Celkově nám funguje celý tým kompaktně. Nerad bych na někoho zapomněl.
V kolika letech si s fotbalem začínal a kdo tě k němu přivedl?
Myslím si, že v pěti letech a rodiče.
V jakém týmu začali tvé první kroky ?
Moje první kroky začínali v Dynamu Č.B.
Největší úspěch dosavadní kariéry, popř. jakého by jsi chtěl dosáhnout?
Rozhodně na co rád vzpomínám byla celostátní liga ml. dorostu v Dynamu. Pak samozřejmě v 19 letech než jsem se zranil KP mužů se čtyrákem. Čeho bych chtěl dosáhnout? Hlavně každý zápas přežít ve zdraví.
Jaký očekáváš příspěvěk do klubové pokladny ?
Myslím si a doufám, že nic platit nebudu, ale pokladník se ještě neozval.
Vaše ambice v této sezoně?
Ambice těžko říct. Rozjeli jsme sezónu nad očekávání všech parádně a bylo by skvělé v tom pokračovat. Důležité je, aby nám všem drželo zdravíčko a od toho se to bude vše odvíjet.
Jak se zrodil tvůj přestup z 3.třídy Borku do 1.A třídy na čtyrák?
Nemluví se mi o tom vůbec lehce. Bylo by to na pořádnou slohovku. Strávil jsem tam pěkné roky a mrzí mě, že to takhle dopadlo. Bohužel se stala aféra v Pištíně a od té doby jsem věděl, že pan Bryx a já si nebudeme rozumět. Půl sezony jsem to chování snášel, až jsem se ozval. Najednou jsem byl nežádoucí. Jako (Korbel, Kastl, Hřib, Knotek) co řekli svůj názor . Kluci fotbal milujou a teď nemůžou hrát, jelikož za ně chce spoustu peněz. Je smutné, co se děje v nejnižších soutěžích. Rozhodoval jsem se tedy, jestli neskončit úplně. Oslovil jsem Míru Havelce s panem Randlem, jestli by mě vzali zpět na čtyrák do béčka . Díky bohu se to vše upeklo a já si můžu ještě zahrát A. Třídu. Chtěl bych tímto poděkovat hlavně Mírovi a celému vedení, že mě vykoupili.
Perlička na závěr ? To pochopí jen Tomášovi spoluhráči
Janyho motorová pila před každým zápasem (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2018 09:46
ámen :-)