Rozhovor s hráčem minulé sezóny Tadeášem Malým!

Anketu o hráče sezóny 2017/18 v rámci 1.B třídy sk. A ovládl Tadeš Malý z FK Planá. O nějaké velké překvapení se určitě nejednalo. Vždyť Malého jste hned čtyřikrát zvolili hráčem kola. Krátce před startem nového ročníku soutěže jsme vítěze hlasování vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tadeáši, našimi čtenáři jste byl v rámci 1.B třídy sk. A vyhlášen hráčem sezóny 2017/18. Co na to říkáte?
Mám z toho radost, velmi milé překvapení. Vždy, když se vyhraje nějaké ocenění, člověka to potěší. Každopádně bych chtěl podotknout, že toto ocenění jde za celým týmem, bez kterého bych ho ani neměl možnost získat.
V sezóně jste hned čtyřikrát ovládl hlasování o hráče kola, takže Vaše vítězství v anketě za celý rok není zase tak velké překvapení. Komu za to vděčíte? Spoluhráčům? Případně, zapojil jste do hlasování například i přátele a příbuzné? :-)
Jak už jsem říkal při první otázce, určitě spoluhráčům, jelikož bez nich bych se nedostal ani do sestavy kola. Určitě to není tak, že si vezmu míč u naší branky, projdu celé hřiště a dám branku. (smích) Takže spoluhráčům především a to i co se týká hlasování. Dále asi hlavně přítelkyni, která do toho zapojila i své kamarádky. Jinak určitě dali nějaký ten hlas i kamarádi, ale že bych to někde sdílel s žádostí o hlasy, to zas ne.
O zápisném za hráče kola jsme se během minulé sezóny již bavili. Nebude za titul hráče celé sezóny v kabině něco speciálního?
Nevím, jestli něco bude, každopádně automaticky do kabiny něco přinesu. Jestli to bude klukům stačit, se uvidí (smích).
Start nového ročníku je za dveřmi. Jak probíhala příprava a jaké máte cíle?
Příprava probíhala, myslím, že optimálně a na sezónu budeme nachystaní. Co se týká mé osoby, tak já bohužel kvůli osobním a pracovním povinnostem do ni moc nezasáhl. Cíle v letošní sezóně jsou asi ty nejvyšší. Určitě chceme hrát nahoře a možná bychom se nebránili ani vyhlášení boje o postup.
Sezónu zahajujete domácím duelem s Mrákovem. Co od utkání očekáváte?
Abych pravdu řekl, tak od utkání vůbec nevím, co čekat. Mrákov je v soutěži nový a co vím, sestoupil z 1.A třídy, kde skončil na poslední příčce. Každopádně do zápasu půjdeme v roli favorita, utkání budeme chtít zvládnout a první tři body nechat doma v Plané.
Co byste na závěr vzkázal fanouškům Plané?
Fanouškům bych chtěl poděkovat za loňský ročník a zároveň je pozvat na ten aktuální, kde se jim budeme snažit předvést atraktivní a pro oko diváka útočný, pohledný fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.