JAROMÍR KRÁSA - Tímto bych chtěl poděkovat rodičům, trenérům, fanouškům Fulneckého fotbalu a kamarádům

Nejlepšího hráče 26. kola CANIS 1.B třídy sk. D známe, a my Vám s ním nyní přinášíme zajímavý rozhovor. 

Tvořivý střední záložník, který je budoucností klubu Fotbal Fulnek, přispěl svým gólem k výhře nad Tichou. Věkem patří ještě do kategorie dorostu, ale svými výkonu si říká o trvalé místo v prvním týmu z Fulneku. Než si jej vyhlédl trenér Kovář, prošel Jaromír vyhlášenou akademii v Olomouci a později také týmy 1.HFK Olomouc, Sulko Zábřeh, Sokol Konice a FC Hvozd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Co jsi říkal na svou nominaci a jak ses o ni dozvěděl?
Děkuji. Byl jsem překvapen. O nominaci jsem se dozvěděl od kamarádů.
Kluci v kabině se už určitě těší na nějakou odměnu. Už víš, co jim přineseš?
To zatím ještě netuším… uvidíme
Co říkáš na amatérskou propagaci fotbalu na našem portálu?
Propagace amatérského fotbalu je určitě skvělá. Fanoušci fotbalu mají možnost si zjistit jakékoliv informace.
Pojďme na zápas proti SK Tichá. Vyhráli jste 4 : 2, podle výsledku jasná záležitost? Jak jsi zápas viděl vy?
První poločas byl dobrý. Dali jsme 4 góly a do šatny jsme odcházeli spokojeni. Druhá půle se nám až tak moc nepovedla i když jsme měli hodně šancí, které jsme nedokázali proměnit.
Jak bys zhodnotil svůj výkon?
Svůj výkon hodnotit nemůžu. Já můžu říct, že byl dobrý, ale v očích trenéra a fanoušků to může být jinak. To je otázka spíše na trenéra.
Co čekáte od příštího zápasu proti Vlčovicím?
Příští zápas bysme, měli jednoznačně vyhrát. Ale víte jak to ve fotbale bývá, každý zápas je jiný, taky záleží co vám soupeř dovolí.
Popiš našim čtenářům tvou dosavadní kariéru?
Má kariéra začala v pěti letech, kdy mě k fotbalu přivedli rodiče. Začínal jsem v SK Sigma Olomouc, kde mě trénoval táta s trenérem Zdráhalem, kteří mě naučili vše, co bych měl umět a pak trenér Kalina. Ve 13 letech po zraněni jsem šel na hostování do 1.hfk Olomouc. Poté jsem odešel do Zábřehu na Moravě, kde hrál a trénoval dorost Míša Kovář a táta, tam jsem byl rok a půl a odešel jsem k nám do Hvozdu, kde jsem hrával od 16. let za dorost a následně i za muže. A teď jsem tady ve Fulneku.
Na jakém postu se ti nejlépe hraje? Jaké jsou tvé fotbalové přednosti, a kde naopak by ses rád zlepšil?
Jaké jsou tvé fotbalové přednosti, a kde naopak by ses rád zlepšil? Nejlépe se mi hraje asi v útoku i záloze. Nebojím se nastoupit i v obraně. Od mala mě trenéři učili hrát na všech postech. Takže můžu říct, že zvládnu hrát tam, kde zrovna trenér potřebuje. Mé přednosti snad jen to že jsem univerzální hráč. A kde bych se chtěl zlepšit? No ono je pořád co zlepšovat.
Sice jsi ve Fulneku teprve chvíli, ale jsi tam spokojený anebo by se nebránil změně dresu?
Ve Fulneku jsem spokojený je tu dobrý kolektiv, dobří fotbalisti, vedení klubu a výborní fanoušci, kteří nás podporují a dávají fotbalu tu správnou atmosféru. Změně dresu to nemůžu jen tak říct to nevím vše záleží na okolnostech. Jsem ještě mladý.
Jak trávíš svůj volný čas a jaké jsou tvé koníčky?
Volný čas trávím s kamarády a teď především přípravou na závěrečné zkoušky. Tímto bych chtěl poděkovat rodičům, kteří mě od mala podporovali a vedli k fotbalu, trenérům (Míša Kovář) za příležitost a fanouškům Fulneckého fotbalu a kamarádům. Děkuji za krásný rozhovor
Děkuji za rozhovor a přeji hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.