Lopta si se mnou dělá co chce a moje rychlost připomíná devadesátiletého dědečka co předbíhá ve frontě ve školní jídelně, vtipkuje hráč kola Robert Škácha

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to ostřílený borec momentálně hrající za Novou Ves Robert Škácha. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Roberte, v první řadě chci pogratulovat k vítězství v anketě Hráč kola a rovnou se zeptám jaký byl zápas vašima očima?
Děkuji, byl bych radši, kdyby to bylo vítězství na hřišti. Bohužel chceme až moc, vyhrát i pro diváky a zapomínáme na obranu. Naše stoperská dvojice ráda útočí a pak tam vznikne mezera. Mám pocit, že soupeř dá branky, které snad nikde jinde nedá :) pár chyb se v zápase stalo,ale to neřeším.
Byl jste spokojený se svým výkonem?
Bohužel spokojený nejsem. Lopta si se mnou dělá co chce a moje rychlost připomíná devadesátiletého dědečka co předbíhá ve frontě ve školní jídelně. Moje fyzička je na pokraji zhroucení.
Vstřelil jste dvě branky a přesto to na vítězství nestačilo. Co bylo špatně?
Tohle je fakt dobrá otázka. Dostáváme moc branek a útok jich málo dává.
Tři kola před koncem se vám vzdálil případný postup, je v kabině cítit zklamání?
Myslím, že ne a nebo o tom nevím. Já postoupit nechci, protože už na to nemám, ale máme krásné hřiště i areál a těm by postup asi nevadil :)
Ale nic není ztraceno, stále jsou tři kola do konce ..
A my je bez boje nikomu nedáme.
Máte nějaký osobní rituál před zápasem?
Pořádně se vyprázdnit, protože nikdy nevíte kdo vás na hřišti rozesměje a vám povolí svěrače (smích).
Kdo je vaší největší oporou co se týče fotbalu?
Bohužel už asi nikdo. Fotbal hraji hlavně pro sebe a pro kluky.
Jak dlouho se věnujete fotbalu a kde jste s fotbalem začínal?
V 6 letech mě k tomu dokopal táta, a za to mu děkuji, asi nic jiného neumím (smích). Začal jsem s fotbalem v Českých Velenicích, pak Suchdol nad Lužncí, SK Dynamo Č.B, SKP Policie Č.B, FC Bechyně, Gefritz, St.Martin a teď Nová Ves nad Lužnicí. Nejhorší to bylo v Dynamu tam už nikdy víc (smích).
Na závěr, v příštím kole vás čeká Horní Pěna, nevyzpytatelný soupeř. Jak se na zápas těšíte a jak podle vás dopadne?
Na zápas se vůbec netěším. Vypadá to, že budu muset běhat víc než kdy jindy a doufám, že se domů vrátíme všichni v pořádku. Naše moto před zápasem - ''Nikdy to nevzdávej a dávej to dřív!''

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.