ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Není jim nikdo jiný než Pěněnský David Maňour. Dva vstřelené góly zajistily, že se může pyšnit titulem Hráč 13. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Davide, v první řadě chci pogratulovat k vítězství v anketě Hráč kola a rovnou se zeptám jaký byl zápas vašima očima?
Chtěl bych v první řadě poděkovat všem co hlasovali, spoluhráčům rodině a kamarádům, kteří nás a mě podporují. Zápas s Deštnou bolel a některý spoluhráče bolí ještě teď. Tím bych je chtěl pozdravit a popřát brzké uzdravení (KUBI).
Byl jste spokojený se svým výkonem?
Do každého zápasu jdu jako vítěz, dávám do zápasu všechno, 90 minut zkrátka neznám bratra.
Zápas proti Deštné jste bohužel nedotáhli do vítězného konce. V čem měl soupeř navrh?
Myslím si, že jsme hráli vyrovnanou partii. Měli jsme smůlu, že se nám ve hře zranili dva ofenzivní hráči po nevybíravých zákrocích soupeře, tyto hráče nebylo možno nahradit.
I přesto jste dal dva góly. Můžete stručně rozebrat obě branky?
První gól padl krátce po odpískání, kdy jsem dostal balón do nohy, potáhl po lajně, když sem zjistil, že jsem u rohu vápna tak jsem zvedl hlavu, zkontroloval kde se nachází brankář hostí a poté sem zavěsil na zadní tyč. Druhý gól byl zásluhou rychlé rozehry domácích kdy my spoluhráči připravili parádní nahrávku mezi hráče a v takových chvílích se nemýlím, zatáhl jsem to blíž k vápnu kouknul a vypálil, gólman neměl šanci.
V této sezóně se Pěnné velmi daří oproti předchozím ročníkům. Čím si myslíte, že to je?
Myslím si, že Horní Pěna má potenciál být v horních mistech tabulky jen to nebude hned. V týmu máme spoustu nováčků a ještě si to sedá. Ale myslím si, že naši kvalitu už okusil ne jeden soupeř mířící na postup. Zkrátka musíte s námi počítat.
Máte nějaký osobní rituál před zápasem?
Rituál, vyprázdnit se, být co nejlehčí ...
Kdo je vaší největší oporou co se týče fotbalu?
Rodina, přátelé a v první řadě spoluhráči.
Jak dlouho se věnujete fotbalu a kde jste s fotbalem začínal?
Od nějakých 6 let a byl jsem hráčem Jindřichova Hradce. Pak přišla puberta, seknul jsem s tím a vrátil se už jen jako amatér do Horní Pěny.
Na závěr, v příštím kole vás čeká Žďár, který v posledních zápasech dokázal bodovat proti papírově silnějším soupeřům. Jak tento souboj vidíte?
Horní Žďár ano. Nazval bych to derby, za Žďár hraje spousta přátel, a vím že jsou na nás připravený, bude hodně záležet na tom jestli se sejdeme. Potom to má už každý tým ve svých rukách. Fotbalu zdar.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.