LUKÁŠ POLONÝI - Svůj volny čas trávím také s dcerou na rybách. V tom už je dokonce i lepší

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Lukáš Polonýi takového fotbalistu jako je Lukáš by chtěl v týmu každý. Má spoustu fotbalových zkušeností z vyšších tříd kde největší jeho úspěch byl, když hrál 2.ligu za FC Vysočina Jihlava, nebo za Vítkovice. První jeho fotbalové kroky začaly v Novém Jičíně a poté ve Frýdku Místku, Dukla Hranice, Prostějov, Vítkovice, Jihlava, Rakousko a teď hraje v nedaleké vesnici v Jeseníku nad Odrou, kde si ho každý spoluhráči váží a nejen proto je Kapitánem . V kabině patří mezi elitu spolu s Martinem Černochem. Vždy umí tým povzbudit a nahecovat k dobrým výkonům!!! Prostě  je to skvělý kluk který má na prvním místě fotbal spolu s rodinou. (smích) 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak si vážíte označení hráč kola a co tomu říkáte?
Děkuji Vám.Toto oceněni vyhrálo mnoho kvalitních hráčů přede mnou, jsem rád že sem se mohl zařadit k nim do party (smích)
Bude Vás to stát něco v kabině?
Určitě. Kluci už se třepou na doplnění pitného režimu .Ten je velmi důležitý. (smích)
Pojďme na zápas proti Kopřivnici. Vyhráli jste a to díky Vašemu gólu v 90. minutě. Jak těžký to byl zápas.
Kopřivnice má v týmu velmi kvalitní technické hráče kteří dobře pracuji s míčem a v útoku jim to řeší Oli (Honza Ollender), který je opravdu dobrý hráč. Kopřivnice měla určitě vice golových šanci, které naštěstí nevyužili. Prohrávali jsme 1:0 po parádní střele Jirky Závodného která skončila od břevna v naší bráně. Po chvíli se nám podařilo vyrovnat Burgym z penalty, která podle mého názoru byla víc než jasná. No a ke konci byla situace kdy jsme nakopli balon dopředu no a nevím přesně kdo tam vyhrál tu hlavu, kterou prodloužil míč a já přehodil Benyho který vybíhal proti míči a padlo to tam. Jsme rádi, že se nám konečně podařilo po 5ti zápasech naplno bodovat.
Jak byste zhodnotil svůj výkon?
Jelikož sem hrál po dlouhé době od začátku v útoku tak to nebyla žádná hitparáda (smích) .Už byli i lepší zápasy (smích)
Co čekáte od zápasu proti Pustějovu, který Vás čeká v dalším kole?
Pustějov měl dobrý start sezóny, ale postupem času se začali propádávat tabulkou až na předposlední místo na kterém jsou teď. Minule kolo prohráli ve Veřovicích (pouze) 2-1 tak si myslim, že to lehky zápas určitě nebude. Mnoho zápasů na záchranu jim navíc už nezbývá takže čekám bojovny zápas. My tam chceme každopádně bodovat a s tím tam taky pojedeme.
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje? Jaké jsou Vaše fotbalové přednosti, a kde naopak byste se rád zlepšil?
Jelikož jsem posledni 3 roky hrál na stoperovi, tak asi na tomto postu. Ale rád se zapojím i do úztočení, kde jsem v mladí hrával. (smích) Co se týče přednosti možná mi zůstala ta že se občas umím trefit do soupeřovi brány, no a zlepšit něco v mém věku už asi ani nejde, na to už je pozdě. (smích)
A jak se díváte na dosavadní průběh sezony z týmového hlediska? Cítíte spokojenost s aktuálním umístěním a bodovým ziskem anebo vidíte spíše rezervy?
První polovina sezóny nám vcelku i vyšla si myslím posbírali jsme nějaké body a byli v klidu v půlce tabulky. Jaro už bylo horší byly i nějaké zranění a nedařilo se nám tak jak bychom si vsichni představovali. Po předchozích sezónách, kde se nám dařilo podstatně lépe a bodovým ziskem určitě spokojení nejsme jelikož jsme chtěli hrát v horní polovině tabulky, takže rezervy tam určitě jsou.
Popište našim čtenářům Vaši kariéru?
Kariéru jsem začínal jako žák v N. Jíčině, pak jsem odehrál dorostenecký věk ve Frýdku Místku. Z FM jsem odešel zpět do N. Jičina, kde po roce jsem šel na vojnu do Dukly Hranice, kde jsme postoupili do MSFL. Po vojně jsem se vrátil zpět do N. Jičína. Po roce si mě vyhlédla Vysočina Jihlava. Po roce jsem šel do Vitkovic. Poté návrat do N. Jičína. Pak jsem se odebral na 3 roky do Rakouska a po rakousku jsem zakotvil ve Slavoji.
Jste v Jeseníku spokojený, anebo byste se nebránil změně dresu?
V Jeseníku jsem spokojeny a na změnu dresu už čas není čili z toho vyplívá že s fotbalem skončím tam.
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Svůj volny čas trávím na zahradě a nebo s dcerou na rybách. V tom už je dokonce i lepší. (smích)
Děkuji Vám za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.