Na hattrick jsem vůbec nemyslel, jsem rád, když vyhrajeme a je jedno, kdo ty góly dává, sdělil v rozhovoru hráč kola Pavel Candra

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V první řadě chci pogratulovat k vítězství v anketě Hráč kola a rovnou se zeptám, jaký byl zápas vašima očima?
Mockrát děkuji za gratulaci a když se mám vrátit k zápasu s Lomnicí, tak bych ho hodnotil jako velice těžký zápas, jelikož u tohoto týmu nikdy nelze předpovídat, v jaké sestavě nastoupí, ale jsem rád, že se nám povedla především první půle, kterou jsme vyhráli 4:0. Zápas se sice zdramatizoval, ale divákům se musel líbit.
Byl jste spokojený se svým výkonem?
Svůj výkon bych nerad hodnotil, ale jsem rád když můžu spoluhráčům pomoci k super výsledku.
Vstřelil jste dva góly, můžete stručně rozebrat tyto dvě situace?
První gól jsem dal po přihrávce od kolegy ze středu zálohy a moje střela z velkého vápna byla tečována hostujícím obráncem, takže gól se štěstím. No a druhý padl po neúnavném napadání našich útočníků, kdy se ke mně dostal balon a rozestoupila se obrana, já už jen obstřelil golmana. Takže minimalně 50% gólu patří spoluhráčům.
Myslel jste na to, že máte na dosah hattrick?
Abych se přiznal na hattrick jsem vůbec nemyslel, jsem rád, když vyhrajeme a je jedno, kdo ty góly dává.
Nová Ves hraje letos ve skvělé formě, jste dva body od vedoucí příčky. Jak vysoké jsou letos postupové ambice?
Určitě jsme jarní část začali výborně a myslím, že je to dané zimní přípravou, kde jsme odehráli asi 8 zápasů. Řekl bych, že jsme trochu napřed než ostatní mužstva v této soutěži. Co se týče postupu, tak tohle téma tady vůbec neřešíme, i když po osmi pivech po vyhraném zápasu postupují všichni a ráno si připadám na konec kariéry (smích). Zpět k realitě, snažíme se hrát tak, aby nás to bavilo a lidi, co se na nás chodí a fandí nám, byli spokojeni. Co bude na konci sezony se uvidí, ale určitě se nikam neženeme.
Máte nějaký osobní rituál před zápasem?
Rituál jsem míval, teď už snad jen přání každý zápas dohrát zdráv.
Kdo je vaší největší oporou co se týče fotbalu?
Největší oporou je určitě má přítelkyně a já jsem jí za to moc vděčný.
Jak dlouho se věnujete fotbalu a kde jste s fotbalem začínal?
Kdy jsem začal s fotbalem už si nevzpomenu, ale určitě to bylo v minižácích v Českých Velenicích, kde jsem působil asi do 15 let. Pak jsem odešel na hostování do Nové Vsi, kde jsem byl pouze rok a Velenice si mne stáhly zpět, kde si mě pod křídla vzal brankář Musil, který teď chytá též ve Spartaku. Jelikož od mládí bydlím v Nové Vsi, tak jsem se před dvěma roky vrátil a jsem hrozně rád, že můžu hrát s takovou partou, jakou momentálně ve Spartaku máme.
Na závěr, v příštím kole vás čeká Staňkov, který na váš tým ztrácí jediný bod a je to tedy i přímý konkurent v případném boji o postup. Jak se na zápas těšíte?
Na zápas se Staňkovem se těším. Odehráli jsme s nimi přátelák v zimní přípravě, není to žádný zákeřný tým, spíše plný výborných a zkušených fotbalistů. Bude to určitě super fotbal i když na nekvalitním hřišti, ale doufám, že s vítěznou tečkou pro Spartak!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.