PETR ĎURICA - Máme celkově dobrej team!!!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole CANIS 1.B třídy skupiny D. a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát naši anketu vyhrál fotbalista Fotbalu Fulnek Petr Ďurica dosavadní nejlepší střelec 1.B třídy sk. D, který i po přestupu z Jakubčovic nad Odrou nadále prokazuje své střelecké schopnosti také ve Fulneku a táhne svůj tým opět na výsluní. Vítězství v této anketě udělalo Petrovi velkou radost stejně tak jako postup jeho milovaného Realu Madrid do finále ligy mistrů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Čekal jsi to?
Děkuji. Určitě jsem to nečekal a myslím si, že si to ani moc nezasloužím. Góly mi tam sice padají, ale herně se sebou teď nejsem uplně spokojený!!! Hned v prvním přípravném zápase jsem se zranil a k týmu jsem se připojil teprve 14 dní před sezonou a jde to znát jak po fyzické tak i herní stránce.
Kluci v kabině se už určitě těší na nějakou odměnu. Už víš, co jim přineseš?
A tak nějakou tu lepší lahvinku určitě... např. Vodka Borys nebo Krystal (smích) a možná i lahváče nějakého klasika nebo pardál je prý ještě dobrej (uvidíme co bude v AKCI). (smích)
Pojďme na zápas proti Jeseníku nad Odrou. Dál jsi dvě branky v zápase a pomohl jsi zařídit pro svůj tým výhru. Jak jsi zápas viděl vy?
Myslím si, že jsme zápas měli celou dobu pod kontrolou a Jeseník jsme do ničeho co by nás mohl ohrozit nepustili. Šlo vidět, že nás měl soupeř dobře "přečtené" a podle toho i zvolil taktiku.
Jak bys zhodnotil svůj výkon?
Jak už jsem říkal na začátku, moc spokojený nejsem, ale jen bych se opakoval. Důležité jsou další 3 body které jsme si odvezli!!!
Jste na prvním místě tabulky. Myslíš, že Vám může ještě někdo ohrozit?
Ohrozit? Spíše my sami si to můžeme jedině zkomplikovat, ale doufám, že se to nestane a my první příčku obhájíme. My se soustředíme hlavně sami na sebe a náš výkon.
S kým si v týmu nejvíce fotbalově rozumíš?
No tak asi s "Vítkovským gangem" Šestým, Lacinem a samozřejmě s coachem, (aby mě stavěl (smích)) máme celkově dobrej team!
Jaké jsou tvé fotbalové přednosti, a kde naopak by ses rád zlepšil?
? v tolika letech už toho moc nezlepším. (smích)
Jsi ve Fulneku spokojený anebo bys ses nebránil změně dresu?
Supr parta, vyhráváme, pohoda, takže momentálně bych určitě neměnil, ale co bude po sezoně.......?
Jaký moment své kariéry považuješ za ten nejsilnější?
Tak "zatím" (smích) určitě zápas na Bohemce a Dukle....
Jakým způsobem trávíš svůj volný čas?
Věnuji se své přítelkyni :*, hodně rád cestuji, sem tam si dám FIFU (smích) a samozřejmě tréninky a zápasy. V zimě ještě futsal.
Děkuji ti za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.