LADISLAV VAŠINA - Za můj největší fotbalový zážitek považuji tu možnost, zahrát si ve 3. lize ve Fulneku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 20. kole CANIS 1.B třídy skupiny D. a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát naši anketu vyhrál fotbalista Fotbal Fulnek Ladislav Vašina velký Fulnecký srdcař, který celou svou fotbalovou kariéru strávil ve Fulneku. V kabině velký srandista, na hřišti bojovník, velký fanoušek Weat Hamu United a otec dcery Nely. Poctivý fotbalista, který nevynechá jediný trénink vstřelil jedinou branku v domácím utkání se Spálovem a zajistil tak svému týmu neporazitelnost v tomto ročníku.

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a jeho odpovědi najdete zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Co jsi říkal na svou nominaci a jak jsi se o ni dozvěděl?
O nominaci jsem se dozvěděl úplnou náhodou, když jsem si prohlížel stránky www.fotbalunas.cz . Musím uznat, že mne nominace velice překvapila, vůbec jsem ji nečekal.
Jak si vážíš označení hráč kola a co tomu říkáš?
Nikdy jsem podobnou soutěž nevyhrál, takže si ji vážním velmi a jsem za ni opravdu rád.
Kluci v kabině se už určitě těší na nějakou odměnu. Už víš, co jim přineseš?
Kluci v kabině o nominaci sice ví, snad i o výhře, ale nikdo na odměnu prozatím nenarážel, tak doufám, že v neděli už si nikdo ani nevzpomene. (smích) Samozřejmě kdyby si někdo vzpomněl, tak do kabiny rád něco donesu. (smích)
Pojďme na zápas proti Spálovu. Nakonec je Spálov první kdo vás obral o body. Jak jsi zápas viděl ty?
Byl to pro nás velice těžký zápas, jelikož Spálov hrál po většinu zápasu dost defenzivně a proto se dost těžko dostávalo k jejich bráně. První poločas nám vůbec nevyšel, ale po menší bouři o poločase jsme měli dobrý vstup do toho druhého, ve kterém jsme nastoupili přesně tak, jak jsme si v kabině řekli. Z toho pramenil brzký gól a až do poslední chvíle jsem věřil, že zápas otočíme. Bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo a musíme být rádi i za bod.
Nakonec to byla remíze a to díky tvému vyrovnávacímu gólu na začátku druhého poločasu. Jak byste zhodnotil svůj výkon a výkon celého týmu?
Svůj výkon bych nerad hodnotil, na to tady máme trenéra, ale předpokládám, že když jsem vyhrál tuto soutěž, tak jsem hrál snad dobře. (smích) Co se týče výkonu celého týmu, tak jak už jsem se zmínil u předchozí otázky, první poločas byl od nás velice špatný, ale za ten druhý už bychom se myslím nemuseli stydět. Jen je škoda, že ten druhý gól z naší strany nepadl.
Co čekáš od zápasu proti TJ Slavoj Jeseník nad Odrou, kam jedete tuto neděli?
Určitě to bude těžký zápas, ale samozřejmě tam jedeme s cílem vyhrát a udržet si bodový odstup.
V kolika letech jsi poprvé kopl do míče a jak se dále rozvíjela tvoje kariéra?
Pfff, to už je hodně dávno, ale tuším, že to bylo někdy v 7 možná 8 letech. Až na jeden půl rok, který jsem strávil v Bílovci, jsem byl věrný Fotbalu Fulnek a doufám, že náš úspěch bude i nadále pokračovat, abych ji tu mohl případně i ukončit.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Jediné co před zápasem dělám je, že si pustím energickou hudbu, abych vypnul svou mysl a zároveň se naladil na tu správnou vlnu.
Jaký je tvůj největší fotbalový zážitek?
Je to už sice dávno, ale za můj největší fotbalový zážitek považuji tu možnost, zahrát si ve 3. lize zde ve Fulneku, kdy se zdejšímu fotbalu velice dařilo a postoupilo se do 2. ligy.
Jakým způsobem trávíš svůj volný čas?
Svůj volný čas nejčastěji a nejraději trávím se svou dcerou, která má 6 let. Díky ní se snažím zabývat i jinými sporty, jako například kolo, brusle atd. Ovšem musím uznat, že ani kvalitním odpočinkem nepohrdnu. (smích)
Děkuji ti za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.