ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Divize B, 2017-2018: „Juniorská liga je pokračování dorosteneckého fotbalu a do dospělého má daleko,“ ohodnotil své předchozí působení Daniel Hudec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz vyzpovídala Daniela Hudce z Ostré, který prozradil jaké bylo působení v Bohemians 1905 a kde s fotbalem začínal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste vyhlášen Hráčem kola, co na toto ocenění říkáte, a kdo Vás o něm informoval úplně první? A přejí Vám to? (úsměv)
„Byl jsem mile překvapen. První mi to napsal kamarád z fotbalu, který Vaše stránky sleduje a poté i více lidí. Doufám, že ano, přece jen to je zásluha celého našeho týmu, protože bez spoluhráčů bych na tohle ocenění nedosáhl!“ (úsměv)
Kde jste s fotbalem začínal? Tým Bohemians 1905 je Vaším mateřským klubem, jehož jste odchovancem?
„Ne, ne. Nejsem odchovanec Bohemky. S fotbalem jsem začínal na Junioru Praha a poté následovaly další štace, až jsem se dostal do dorostu Bohemky.“
Proc jste z Bohemians 1905 odešel? Předpokládám, ze to nebylo úplně dobrovolné, ale třeba se mýlím. Prozradíte nám, jak to bylo?
„Tak upřímně, v Bohemce jsem nehrál tolik, jak bych si představoval, a taky jsem nechtěl jít do juniorské ligy. Takže jsem se rozhodl odejít do Štěchovic, kde jsem ještě jako dorostenec začal hrát divizi a o rok později jsme vykopali ČFL. Podle mě to bylo správné rozhodnutí, protože si myslím, že juniorská liga je pokračování dorosteneckého fotbalu a do dospělého má daleko.“
Přestože už v týmu z Ďolíčku nepůsobíte, jste s klubem stále spojený? Držíte mu palce a sledujete jeho výkony?
„V každém pražském klubu mám hodně kamarádů, a tak není žádný, který by mi vadil a neměl ho rád, ale když dojde na derby tak fandím Spartě.“ (smích)
Jaká je Vaše role v týmu a celkově cíle Ostré v letošní sezóně Divize B?
„Jsem záložník, a tak dávat a nahrávat na góly, a určitě být v nejvyšších patrech tabulky.“
Pouhé tři body Vás dělí od vedoucí příčky a zisku titulu? Jak postavení na špici tabulky vnímáte a bavíte se o tom, že byste první místo mohli urvat?
„O umístění se moc nebavíme, to necháváme na vedení, soustředíme se hlavně na zápasy, ale lhal bych, kdyby se nám první příčka nelíbila.“
Na závěr už jen jedna otázka. Máte nějaký rituál nebo zvyk, který děláte před každým zápasem?
„ Rituály ani zvyky asi žádné nemám nebo si je teď neuvědomuji, ale jediné co, že nejraději s číslem 13, které je mé oblíbené!“ (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.