Tato sezóna je pro nás zatím jako na houpačce, říká Jakub Orálek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jakub Orálek z Vladislavi. I díky jeho skvělému výkonu a jednomu gólu dokázal jeho tým porazit Náměšť na jeho hřišti. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky. Zápas jsme zvládli dobře a po většinu času jsme byli lepším týmem. Nebýt toho, že si náš kanonýr Jarda Slabý tentokrát zapomněl svoje střelky doma, mohl být rozdíl ve skóre ještě větší. I když i Vícenice ukázali svoji kvalitu, především v útoku hrající Eliáš.
Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Proti Vícenicím jsem byl obzvlášť motivován, protože jsem zde před několika lety působil. Takže jsem rád, že se mi zápas povedl. 
Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním?
Tato sezóna je pro nás zatím jako na houpačce. Začali jsme ve velkém stylu, pak jsme párkrát dostali világoš a teď se nám zase celkem daří. Celkově jsme spokojeni.
Nyní vás čeká zápas s Blatnicí. Co bys řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Vůbec nevím, jaký hraje Blatnice fotbal. Vzhledem k jejich poslednímu výsledku a celkově postavení v tabulce soudím, že to nebude lehký soupeř. Ale jako vždy je to především o nás. Do zápasu půjdeme s tím, co nám řekne trenér, sám jsem zvědav jakou taktiku si přichystá.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Na první trénink mě doprovodili rodiče, byl to nábor fotbalistů FC Slavia Třebíč a bylo mě 6 let. Od té doby jsem hrál za hodně týmů. Nejraději vzpomínám na Čáslavice, Náměšť/Vícenice a cesta do Vladislavi byla rozhodně správná volba.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Lionel Messi. Máme toho hodně společného, např. výšku.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Zbrojovka Brno a FC Barcelona.
Jaké máš koníčky?
Kytaru a plachetnici.
Který filmový žánr vyhledáváš?
S manželkou romantický, bez ní akční.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.